陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
片?
老mk mk妹 加偽毒 無人想知啊
想帶出嘅係無論係膝頭定係手踭如果用力過到其實係有機會造成呢個瘀傷嘅
其實成件事係肥仔篇聲明應該大概推得出3個parties大概既立場係點同埋發生呢壇野既原因係乜
係肥仔角度姐係公司角度 篇聲明有寫到係本身有共識 但女方事後發大件事黎搞 而好大原因係肥仔本身知陳麗柔個格係點 內部處理完之後一直都無雪男方所以女方應該心心不忿 心理唔平衡
係男方角度就唔多講啦 明顯係因為疑似被笠綠帽所以出手有拉扯 然後內部處分左都有得繼續無比人雪好大原因係因為男方係音樂配樂上既貢獻對armchannel好重要所以寧願放棄女方都攬男方
女方角度就明顯係唔鋸架喇 咁條mk仔得米之後就機會主義者上身睇到成件事可以點樣借題發揮發大黎搞而自己又無任何損失就係成為道德最高地既護花男友人格謀殺男方 其實正常都知如果真係愛另一半會唔會捨得不斷發大件事黎搞到自己條女二次傷害呢

重點就係如果armchannel處理得好 男方就輸梗 女方都會輸
唯一嬴既就係好man挺身而出既mk仔
而既然mk仔係story挑網民機我覺得佢絕對有機會backfire自己收皮
留名食花生
有另一個出事?
過度*
啱係條仔早洩 上換另一條仔夾下姐 唔明有咩問題
season 2 有新角色新劇情是常識吧
就算係又點?
5月就拖新仔啦
正解

結果可能係新仔飛撚左仔囡

繼續係出面開心食其他囡

有樣有錢有間bar

你估同你行過世阿😂
諗深一層
似四眼仔比人帽咗
唔放上網 邊有noise啊我條女比人打 大家集氣比我去報狗
mk佬唔係話有對話紀錄咩,講咁耐又唔攞出嚟,淨係repost啲支持自己嘅story,好肉酸
真啊 邊個搞ah gi 我同佢死過
Who?

似係armchannel d人打出黎
佢果種毒根本扮唔到,成班麻甩佬拍片都係陰聲細氣咁
呀roy都係專心做毒撚算數啦
睇到好尷尬
who ?
私人事私人了啦
又迫害肥仔 兩個月兩單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞