陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
果班都係mk黎 唔駛理
正常嚟講會騎牛搵馬
大把女仔係咁
當然男仔都有
不過呢d野好難講既
真心條mk仔好撚柒
而家擺哂上枱係人都知
仲要係咁repost d fd story
懶係型咁
難啲唔係 條女未分手之前點會可能同依家條仔冇聯絡 上佢間bar都唔少次啦
我意思係話佢兩個手踭都有,所以其實齋睇相唔可以話佢嗰啲係傷

加上個mk佬都話條女四日內已經好返就on9左少少
佢咁處理對自己唔知有乜好處,唔理邊個贏輸,當最後玩死阿呆,但自己都有排俾人叫臭雞
兩個人既事拎到公眾已經好奇怪
乜唔係個個人個手踭後面都會比較黑㗎咩
騎牛搵馬就算啦
其實班人完全唔用腦,你係黃媒page為私了手足辯護
私了係有原因,因為點點點,所以錯唔哂
一鳩樣道理
啊呆都肯定唔係完全無辜架啦
岩 既然臭西抵打 咁偷食既臭鳩 一律切柒處理
簡單組織人物角色
MK仔 陳麗柔新仔 以一張女方聲稱被虐打嘅照片及電話聯絡啱channel 並於今日發表千字文聲稱女方受到虐打並不斷做出戇鳩仔行為 係咁叫人repost n share 自己女朋友疑似受到俾人虐打嘅照片希望得到世人嘅認同並站於道德高地但收到連登仔嘅追擊

陳麗柔 呆前女朋友 MK仔現時女朋友 自稱在四月中受到非法禁錮以及在拍拖期間受到虐打 並於今天和現時男朋友正式公開整件事情

呆 比女方聲稱在四月中 曾經非法禁錮女方以及在其後嘅時間曾經虐打女方 有消息指男方被戴綠帽因此同女方有共識的情況下發生拉扯

啱Channel 及混血肥仔 好撚大段嘢唔想打 自己去睇
係 所以有illusion 因為見樓上有人都話偏向係真係有傷多啲 我係想prove -未必係同埋睇片唔凖確
岩呀,懶係型咁,柒到呢
你永遠都唔會知道
你另一半係咪咁既諗法
所以男仔拍得拖就增值自己
就算被人帽都唔撚驚
起碼可以搵到更好既
所以男女都輸
得mk佬贏
要mk佬輸 就要連登同ig一齊屌7佢
再抵制佢間垃圾bar同ig shop
似騎牛搵馬 但條女分手先
定同新仔一齊先?
即係似lock左個女係室內
再推撞佢之類?
咁又似d喎
手腳個堆傷 似係撞埋枱腳櫃之類整到

我舊同事俾佢男友打
都係成腳好多瘀痕
連登係公開真相方便冇令人失望過
我同意呢樣 正正就係因為佢有郁過手(無論係拉扯定係點都好) 所以佢而家俾人圍毆同先入為主左

但我覺得最撚仆街係條女明明話係拉扯,而家話俾人達落地? 同埋經過頭先大家一齊討論,都發現有好多疑點
Yes
我同意
從來唔怕另一半出軌
自己有價值驚乜
我覺得大家有拉扯推撞就走唔甩㗎喇 但係講到真係郁手一拳打落佢嗰度 機會就微啲

但係條mk 同條女 自己一定都身有屎
講到話識咗半年 中間冇任何越軌嘅行為 但係分咗手半個月就一齊 當人傻?
唔係條新仔搞事咩
柔道高手比人達落地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞