陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
梗係會 屌撚柒啊呆 邊個錯屌邊個
班mk d邏輯真係笑死
好 一賠100 究竟連登仔可唔可以發掘真相驅使戇鳩MK仔身敗名裂

如果男比人屈
你會唔會日日上mk佬ig/bar/ig shop屌7佢
我之前撞過阿Roy 對佢印象唔太好(類似西面咁)
但我都覺得唔好咁快下定論
原因係柔柔撈左咁耐 加上睇左佢d片都一段日子 我都係覺得佢唔係一個咁簡單既人 我得出呢個定論係最近一黎佢話因為分手要休息 但同時佢呢排又搞studio 有d矛盾其實

加上佢宜家同Galaxyman 一齊
利申係Huge 已經睇過佢同Tomfatki 合作
Galaxy man 絕對係一個機會主義者

當然阿Roy如果真係打女人就應該負返責任 (報警處理)
但如果雙方拉扯而撞到又另一件事
仲有係因咩事而發生呢件事 係咪有第三者呢? 都應該交代下
d mk仲要特登tag佢 俾佢repost
肯定
咁呆都幾慘,對家拎哂光環拍拍囉柚走左去,自己就成世孭住個打女人(未fc)名號
我諗佢應該都會po啲證據出嚟證明自己冇做過?
原來係臭雞一隻
條mk佬 仲要引d女人打埋哂成堆煽情文 轉風向去打女人唔岩

冇錯打女人係唔岩 但你又唔撚報警 咩證據都冇 片面之詞你咁老屈人 仲要叫d mk朋友子圍威喂repost 真係好撚肉酸
輸緊死你啊
報案卡
我話我啱啱比人打去報案都得架啦
其實我覺得發生呢啲事 既然你係想公審條仔 點解唔盡快po出嚟 越快講對受害者越好
佢就話條仔4月13號打佢 今日都6月16 成兩個月前嘅事 今日先講 會唔會遲咗少少
冇佢過點有證據。。。
咁要睇當時人諗法
出嚟講返件事未必好
可能真係有推撞過
咁樣mk佬就會話 都話你有打女人
唔出嚟講 mk佬話 心虛唔講個真相出嚟
結論 mk佬 win
唔撚報警又唔撚去驗傷
唔會啦 放得上枱 出唒公海 佢咁樣叫人停 啲人都唔會停
佢縮沙 啲人就定佢身有屎 實追擊佢
mk要集氣
如果冇做過邊有證據
佢 story 都成日上佢酒吧
i mean 可能有啲對話嗰啲 因為照道理如果條女真係俾佢打 唔多唔少佢哋啲對話一定會提
講真 呢個時世 邊個得閒追住佢嚟屌
係宜家夜晚無聊個個食花生姐
個世界每日咁多事情發展
好快會淡化
如果mk佬係 醒就深潛一排
之後繼續生活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞