陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
女人恐怖上黎=係
但請大家用 不推文 熱門真係唔係幾需要花生post 留返位比 大是大非嘅事情
未痴埋去mk仔前,認拉扯同達成共識
痴左去之後,拉扯->打女人
共識->屌你老母,快d 出嚟俾個交代

正常人都知邊個有問題
仲追緊post
發現個銀河人分分鐘自己都唔知咁多,
有冇可能係柔柔扮可憐溝仔
好多野唔夠人駁就話人清楚過當時人,
屌你乜都唔知仲同圍引戰on99
如果蝦叔同肥仔拖手拍拖 我諗觀眾最開心
啱呀
做著佢地老闆真係
有聲
啱青奴比班後生搞彎哂
快D黎Armubuy買啦
真係覺得肥仔好撚慘 成撚日要幫樓下堆人執屎

一單黎完又一單
死mk仔報左警未啊
算啦 女方點講都冇說服力 係咁話之前冇人地wts 電話 大佬igfb 都contact到 仲要一月已經識人 邊有說服力
本來只係單獨女方講就死緊 點知個男既衝出黎柒
除非有cctv同對話紀錄 不過就算有 呢兩件都收得皮 公關技巧一pat屎咁 叫個mk仔死埋一邊收皮會好d
係彩虹啊啊啊
根據以往炒車經驗
其實唔想幫八婆講嘢,但見到連登仔永遠以己度人人就覺得一個月同第二個一齊係無可能
要搵都搵第二點講啦
唔只呢樣野要定義啦屌
佢地點先算係出軌都要定義下啦
呢單野口同鼻拗 理應自己私底下搞點算撚數
搞到咁撚大 一係想玩死啱channel
一係想玩死呀呆
但好on9姐呀呆又啱紅你整死佢大不了未轉做幕後隱姓埋名姐
條女做幕前咁樣公審人都臭哂個名點接生意
成件事我真係睇唔到條女有咩好處
保持三秒距離
btw肥仔好慘 個channel本身已經唔係好掂
依家仲搞單咁嘅嘢
呢單野真係雙輸,就算最後真係證明左男方打女人,
陳柔自己都損手爛腳,分分鐘事得多過阿呆添真係多得銀河人唔少
Unfollow, 愈睇愈造作,睇錯人
呢單野真係雙輸,就算最後真係證明左男方打女人,
陳柔自己都損手爛腳,分分鐘得多過阿呆添真係多得銀河人唔少
其實單野第一個衝出黎爆大獲係唔係老mk
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞