陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
可以pin嗎
Lm
Mk佬你今次大鑊嘢 搏上位搏出火
連登好多神探 仲要咁多以前既朋友出黎爆你呃人錢
你今次都幾大鑊
mk仔以前跳舞圈都知佢為人
之前仲有個訪問話自己幫手足
以為佢改過做返好人
點知今日爆d咁既野
mk仔終究係mk仔
但係mk佬po條女手踭瘀張相 好似係左手?但睇第二張圖(youtube) 左手好似睇唔係幾到?就咁睇好似係冇傷嘅
佢隻手嗰個好似好嚴重咁
之前我類似咁大個瘀傷好似用左兩三個禮拜復原
食花生嘅野一定勁高view
但食嘅話就同出賣公司靈魂差唔多
咁認真開公司 拍微電影 最後靠炒花生上位 過唔過到自己個關
講真,個mk係有料就直接告左啦,使係度周圍r attention,要人撐佢?
睇死都係個mk比帽呀呆,呀呆唔妥屌9佢,mk唔憤氣就推陳麗柔出嚟po埋d蚊爛同yoga跌親相拎光環

仲有打咩 型 支持
Mk個腦得番呢堆字係到
你以為係拍三角關係?
錯呀!係拍一班網民點樣背後做道德判官,指指點點咋
理念唔同
galaxyman又想出位 個時話咩年尾要幾多個訂閱先繼續搞落去
最後唔夠數huge咪摺左
以事論事,但有罪假定係哲學上嚟講已經唔啱
如果佢真係比人屈,真係好慘
條mk同人拍youtube都可以拍到反面
呢個又邊個黎
應該有拉扯下但冇打 所以肥仔先罰佢但比佢留低
綠帽就一定有派
成件事最慘真係佢
磨牙
咁大個人成件事放上嚟 睇見都覺得肉酸
開多個新系列搵ah gi學防狼術
咁內部懲罰左 又隔左一個月 現任mk仔又拎翻件事黎講 又要唔俾女方上去再傾 咁講經咩 咪演變成網絡批鬥
4日散瘀 真係有可能咩 我既認知係 當瘀左之後頭幾日 受傷位置會越來越黑 同埋之後因為d瘀血散翻開 傷口中心會開始變紫變淡 接近好翻個陣傷口中間應該係正常膚色 外圍不規則咁淡紫色出去 無可能會4日突然消失

利申:打波時經常撞到手腳瘀傷
又係咁 啲女人話自己俾人打又拎唔出證據
Johnny depp都係咁樣俾啲仆街屈
到最後發現係個西女人講大話
原本上綱上線屌鳩嘅仆街就冇再出聲扮睇唔到
男人就一定會打人?
做女人真係好 講兩句就可以人格謀殺啲仔
不知名炸兩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞