陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
肥仔個心應該諗緊

媽 我好攰啊...
真 以前睇huge果陣對佢都冇乜好感
以家就係女方供詞有矛盾
係幾時分手先 女嘅話分手前冇現任contact
但同現任識咗半年
姐係真實分手時間起碼都係今年年頭

Anyway 重點
有冇打女人!
有嘅就公審
冇嘅就算啦 臭雞賤男多一個唔多
只不過會令大家都失望 始終兩位幕前表現都唔錯
個人品格就有待查證
一開始已經係到出文屌人
好多人會未審先判
呢啲事上面阿Roy (男仔) 一定會係弱勢, 點講都已經名聲受損

而且同人分手咁短時間就已經有新仔, 你自己都招人嫌疑啦
果個乜9 galaxy 都唔係好人啦
陳麗柔而家似比佢條MK仔搞彎左呢件事
本身好地地如果真係個男既打女人,阿呆仆硬街,
冇咁多花生食
就係因為佢而家條仔D風向偏向同情阿呆
我本身幾鍾意柔柔(唔知d黑歷史),越追post越唔對路
但呢d負面野好多都因為銀河人
應該係私底下
個伯伯仲型過佢
又唔報警?
垃圾
可能係單單一個女仔係到控訴
件事會好過多個7頭係到講咁多野
你班HiHi俾我抖下
睇個樣就應該唔夠料
如果唔係肥仔一早炒左呀roy
碌柒啦
有打女人應該一野就擺片出黎
唔係咁樣社會公審呀呆
如果你話肥仔唔俾片既你咪又法律途徑追究囉
唔係而家咁樣吱牙膏咁去人格謀殺呀呆
再講個兩張瘀左既相真係唔代表啲乜
我都唔明點解而家個mk仔做到咁撚高調
而家最好做法就係肥仔掉條片出黎 再炒撚哂兩個佢
呢單野最後睇怕都係要肥仔同BAN姐聯手同3個人一齊拆,BAN姐始終三個都識肥仔又係老細
擺明?
因為佢係男朋友 所以衝出黎... 但感情問題 真係需要放上網? 係咪一定要令到對家 身敗名裂先心熄...
阿Gi心諗 入錯公司
如果唔係點叫mk仔
唔做到咁出位條女點冧佢
最奇怪陳麗柔無直接講過佢比roy 打單野,應該真係另有內情
真係痴撚線...
兩條仔都係啲死MK
同埋打依個定義就係要define 下
我理解打係真係拎拳頭一下一下個 揮拳

如果係拉扯中 呀Roy 捉哂柔柔手爭 之後雙方拉扯 然後 柔趺低左 對腳撞到硬物 依個就唔係打啦
中條撚咩 都冇人知發生咩事 個個都係估下估下
靜係知一個話有 一個話冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞