陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
賭一蚊事情係咁發生

柔係未同呆分手之前已經有係出面flirt仔搞曖昧 但係佢嘅定義入面個啲行徑唔算係出軌只係朋友之間互動所以柔同銀河先可以話佢哋戀情無重疊過 因為定義“開始”戀情係拍拖個兩個人話晒時 佢哋話幾時開始咪幾時開始
而對於呆嚟講柔係分手前嘅行徑已經算係精神出軌 對佢呢個男朋友唔尊重 所以有日就約咗柔返公司傾
係公司嗰度柔對呆否認有第二個 呆想check柔電話 柔唔比 所以呆出手搶電話 就係搶嘅時候同柔有身體接觸推跌咗柔 搶到電話之後睇完好嬲但又唔知點算唔想繼續留係公司/公眾地方解決(或者費事係條街到嘈)於是呆同柔就上咗呆屋企 呆想係屋企傾清楚先比柔走於是就鎖咗大家係屋入面 呢個時候柔搵肥仔求救話自己比呆鎖咗係屋企
肥仔就搵呆叫佢同柔即刻一齊返公司拆點佢 返到公司肥仔睇咗cctv見到呆的確係同柔有過身體接觸同埋柔有跌低 雖然係爭執但呢啲情況對男人好不利同埋cctv始終係單一角度有盲點 費事搞大件事影響公司於是就同兩個人傾掂數 會雪呆一陣或者出warning letter settle咗兩個人
之後柔同呆正式分手 柔分咗手就“正式”同銀河好似戀情
銀河同柔之後見呆暗示自己俾人戴帽覺得不爽 明明自己係無縫接軌又無出軌 於是決定報復玩返呆 銀河同柔搵咗幾張之前影落嘅瘀痕上 叫埋班frd搭晒馬之後就同咗肥仔話唔交呆出嚟就搞大佢 係肥仔角度其實件事已經settle只係公司有情侶爭執又係公司懲處咗個男仔唔覺得有需要咁執著jer住晒於是想大家再坐低傾多次 但係銀河個邊就係一心要擺件事上枱 無論係要呆公開道歉定係自己出手都一定要全世界知道 因為知道牽涉到“打女人”有女仔受傷啲自己同柔基本上冇得輸 於是就係自己ig開火

純9up 呢啲花生同故仔睇就好 肥仔以後請人真係要睇清楚人哋個格
條褲原來係佢自家出品好似

個褲浪咁撚大嘅 唔撚講以為比大笨象着
Cctv出返當日情況咪有

其實都唔少人知當日真實情況啦擺明
我估好近啦
話說啱啱諗住上網搵啲靚仔着工人褲做個對比

點知意外俾我發現到佢個設計係抄淘寶嘅一間野? 又多一間 淘寶idea當自家設計

好多錯字 sorry
留意番條褲嘅所有袋口位嘅位置都一撚樣?
啱先想cm屌9個mk仔 比人block 左加del cm
喂 你咁樣Galaxyman 好難落台架喎
條帶都一撚樣
其實事發當日肥仔已經見到陳麗柔啦 如果有咩傷痕就一早知 又點會一個月後女事主先send證據俾肥仔 退一步講就算肥仔之後先收到圖都唔使突登講明話一個月
唔好意思囉

只係想講 繼續支持 arm channel 同 armubuy
好垃圾 大家千祈唔好去買
淘寶買
其實係咪偽毒
佢同柔分開 好似轉身就又拍拖?
我啱啱down個淘寶搵到
喂 人地偷淘寶設計咋
曾經有女本身已經係偽毒
嘩 抄到咁足
On9無極限
喂 你哋唔好咁好眼力啦

找相同!
屌 正解
一於柔柔同呀呆復合打和無事super
然後全城插9 銀何老mk
Happy ending
認真 肥仔應該一早4月知晒真相啦
係唔知點取捨姐
或者諗住拖過去就算?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞