陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
佢兩個唔係拍拖咩
其實呢條褲既原創就係呢張圖入面既伯伯
係一個半英半日本既brand

淘寶上所有 包括韓國濕鳩brand, 同一褲型既貨都係抄佢
銀河人間鋪應該只係做左某濕鳩韓國牌子既代理

Btw 佢間鋪d野好撚柒
算吧啦,所有女人都係臭雞嚟㗎啦
姐係代理左 抄原創既韓國牌子

佢間野有po佢自己設計嘅衫好似係
屌佢老母呢度大陸呀?
無做過都要攞證據證明自己清白
咁條毒撚好自己拎錢出嚟做測謊啦
哇兩個鐘使唔使推到25板comment 啊,七點睇片十點直播睇佢十點有冇野講啦。估唔到陳麗柔睇落咁純,原來都係果隻兩個月內可以搵新仔的雞。我覺得Roy係(or 覺得自己係)俾人戴帽先拉扯。點講都好,兩個月內有新歡的,上段感情必是錯的一方。
雖然話男女關係係電光火石之間都係好平常既事 但散完咁快就同第個一齊 以‘公眾人物’黎講 本來就會令自己既說服力大打折扣 仲要個男方都出埋聲 就仲笨柒
依家搞到咁疆 本來岩channel都開始退步 黎多單野又冇多兩件 大佬兩個成年人連公關都做到pat屎咁 索性借呢單野執埋佢好過
呢個又邊鳩個嚟
其實呢件事最大受害者係肥仔
係 真心慘
之前班連登毒撚仲話人女神乖乖女
用書面語打 打緊嗰陣條友一定覺得自己好撚有文采
Live Del咗自肥喺呢件事前已離開arm
不嬲做創作,好多都好有性格,係難搞,view數跌就抵死,d影片越做越差
希望好似追太子站cctv咁有恆心
送上門,梗係食啦,淫底
原來福正同阿奇仲有拍片
btw法佬去咗邊?
完全唔似阿roy會打人
平時個人好鬼friendly
百分百係個好仔嚟
利申阿roy未入啱channel嗰陣已經識佢
有打女人就係仆街
唔怪得女人依家大撚曬
啱青奴好似都有借過佢個場嚟拍片
米媽ban姐都有po相上ig打卡
咁平心而論佢做代理又真係無抄嘅

我自己其實就幾欣賞佢肯去代理啲唔同地方知名度低或者質素比較高嘅小型brand,但唔撚鐘意大陸淘寶brand囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞