陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
樓上有幾個人講過,上鏡會化妝
同埋個陣達成左共識都要避吓既
(覺得佢真係有瘀,但唔知佢瘀傷點黎,唔會一口咬定前度打佢)
巴打有冇印象係邊個live
見自肥導演忽然消失 係咪關事?
想睇番
我上個post都講
一頂綠帽搞掂香港
女仔麻煩唔好咁隨便
agger, 個個講到自己聖人咁打人係唔岩。但有d 臭西真係好撚抵打
其實肥仔一定有睇cctv
佢地公司應該唔止一個知真相

如果女方老屈,應該一早澄清保男方同公司利益
唔係懲罰男方 再叫佢要俾交代喎

如果cctv睇到真係有打
男方同肥仔抵屌啦
相反 無打到 又唔一早澄清
就真係唔知佢諗咩
我追左大半個鐘都未追完 keep住有新cm
推呢個

喂大佬雖然我唔成日睇arm channel睇留意過呆ig youtube結他片個d都知佢窮毒黎

而呢個覺得自己好撚型好撚man ge mk仔除左想懶係護花要noise仲想點?

咩柔柔個人係點我就唔知啦 之前都聽過有人話佢杯鳩阿gi jackie定點

重點係講明有共識私下處理左仲要咁搞?

另外想confirm留柔柔之前係商台點解走左 又係衰搞事?
我覺得最make sense 係推左一下撞到野
所以肥仔內部懲處
推斷 得門口有

影到佢地兩個拉扯 呆唔比柔走 所以不利呆

但本身柔冇諗住搞咁大 係mk佬搞事
我大把mk佬打飛機圖,夠人repost再公開
好唔好睇??好似好正
諗住落畫前嗱嗱聲去睇

申利:我幾鍾意睇周冬雨,又幾鍾意食秋刀魚
師兄邊間教會
通常呢d吱牙膏款都係冇料到
你係佢如果條女比人打,你有哂證據係手你仲唔去報狗再po哂d證據出黎凱旋回歸
你保你一世唔俾帽?
係囉,陳同佳隊冧埋人添啦
可能間房要除鞋, 著襪踢
對上一次見過有人咁傷
係葉問打泰臣
呢個真
睇到報狗個下
真係wtf
個女仔又係煩
叫佢出席和解又唔Join

當然呀呆都唔係咩好人
應該真係有打佢

不過點都好 都會支持arm channel
唔想香港又少一班黃色youtuber
啲人一係本身自己係女人
一係就扮撚哂嘢嘅聖人

如果條女恰自己老母,打到佢仆街都做得出
頭先再睇多一次條片

應該依個角度先啱 好似真係仲有啲色
老臣子蝦條哥米露迪千惠子最好
冇錯
啲傷有啲似撞到啲角位 好多都係細細粒圓型
比人打應該唔會咁 比人打啲傷嘅面積正常應該會大一啲
唯一解釋 係拉扯 而証明唔到有打
但應該有lock到唔比柔走
所以要罰呆
如果啲有鳩既 散左冇一個月搵到女一齊埋 鳩頭就喺椰菜龜頭生曬粒粒既柳梅毒臭鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞