陳麗柔俾前度阿呆打

1001 回覆
11 Like 330 Dislike
呢個galaxy man咪以前同tomfatki一齊youtube拍片, 佢啲性格好難相處喎,個種咩都要最型最威睇到尷

睇返arm channel聲明好似幾中立,理論上呢啲事應該一面倒無條件支持受害者,但似係唔只打女人咁簡單,佢地仲有保留,睇黎兩個都返唔到去arm channel 繼續做
仲有混血肥仔
自動開不推文回覆啦,上曬熱門啦
留返位畀行動post
Ok

網絡公審

不過係批鬥mk佬同臭雞
係咁架啦 好出奇呀 好多人都係唔知頭唔知路屌左先 但原來炒車又扮無野 鍵盤戰士就係咁之麻
睇番出面爆左個個post 有講
即使出車禍 老細照phone call 不理身處何方或銀河
GALAXY
班repost既真係好有當年Facebook蕉frd子既味道
應該係cctv影唔到/影唔清楚
等睇對話圖
今晚呀呆先開完直播黎,如果真係打女人會仲留佢係度唔割蓆?明眼人都知事有蹺溪
如果特登打 打腳其實好奇怪
係都手/臉/肚
蝦條哥 肥仔
仲要係打小腿個位 唔通呀呆痞喺度打佢?
開親live都提 話唔夠訂閱就唔拍 成日起度叫春
出好啲片就有架啦 好似另外個三個咁 玩下音樂 慢慢累積上去
我理撚得佢哋幾個啲感情事
郁手打女人就一定有問題
我就算當條女出軌都好
佢都冇理由郁手打人
某次直播佢公開指前同事vincent性騷擾但又完全拎唔出證據出嚟
打果d位其實好唔就手
嬲點會仲伸隻手落去打腳
真係有塊閪就大撚哂咩
講法律嫁
成班衝出嚟話support,柒到
誰對誰錯依家講唔到,可以肯定既係柔柔分左手咁快又有新戀情,一定唔係啲咩好人,我睇唔順眼既只係呀呆都已經唔作回應住,但mk仔個邊班人就係咁jer住佢,出哂story tag呀呆,咁既行為完全係網絡欺凌明顯見呀呆毒撚好恰。同中學啲毒撚比人恰一樣道理
冇錯 瘀傷應該係過左幾日先至最深色
咁快有mk打手甚至圍內班人負皮
講中左呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞