【全連登最甜+最重口味】一年之間我由 A0 學生妹變身成為 SM 女皇

362 回覆
50 Like 18 Dislike
樓主
樓主係咪出咗事
樓主去咗邊呀
樓主you ok?
咁多位巴絲
潛咗水一段時間,好對唔住

的確係有啲緊要事,必須處理咗先所以無上到嚟

咩事就唔講啦,不過而家應該無事㗎啦,大家可以放心
等你
等緊
最緊要無事等你
冇事就好
見你突然失蹤驚你出咗事
大家想我出呢度先定係短篇故嗰度先?

呢度
短篇故
呢度
呢度
樓主
估唔到全部都揀呢度
睇正負評以為大家 prefer 嗰邊𠻹
咁我就專注寫長篇故先

至於短篇故就會不定期 update
樓主
有時間出post冇時間出文
睇嚟需要鞭
樓主
樓主
幫緊妳幫緊妳
我撳入 IG,一入到去個主畫面度,就見到 Hannah 嘅新 post,係我哋頭先食晚飯嘅相,仲有嗰幾杯酒,同埋一張我哋喺潮特外面影嘅合照。我畀咗個心心之後就放返低部電話喺洗手盆側邊,然後坐咗喺馬桶小便。

去完之後,我突然間心血來潮,想試吓感受啱啱允翹俾我摸佢個胸嘅感覺。我慢慢咁跪咗喺凍冰冰嘅地磚上面,再將右手放喺心口度撳住自己個胸,就好似頭先摸允翹個胸咁樣,只不過我而家係一人分演緊兩角。

一開始嘅我代入自己嘅身分,用手掌輕輕咁撫摸隨住呼吸而一漲一縮嘅胸脯,用每一隻手指去感受嫩滑嘅肌膚。我將全身知覺放空,剩係專注喺右手度,身體其餘嘅部位就好似唔係屬於我,而係屬於允翹,或者另外一個女仔咁樣。跟住,我再用力啲咁按摩住左胸,用手指掃粒𢆡,然後將佢夾喺手指罅之間,一下鬆一下緊咁樣把玩、磨擦佢。

有一種痕痕哋、痺痺哋嘅感覺喺身體裏面游走。我好想叫出嚟,但係我又驚俾屋企人聽見,始終走廊同廁所就只係相隔一道木門,所以唯有一直忍住唔嗌。漸漸,我飾演嘅角色由撫摸轉移到去被撫摸,腦海裏面亦都自動將自己想像成一個俾人肆意用鹹豬手四圍咁摸嘅女仔。

之後,我用埋啱啱一直騰空嘅左手,將佢放喺腰同臀部之間上下咁掃,然後仲用指甲細細力咁𢱑條腰,令到頭先痕癢嘅感覺繼續增強。我嘅呼吸開始急促,好似平時做運動做到抖唔到氣咁。但我無停落嚟,右手繼續不斷咁用各式各樣嘅手勢去撳自己嘅胸口,捽自己個乳頭,直到佢完全硬挺。無耐,嗰種痕癢、麻痺嘅感覺變得越嚟越強勁,直頭有種觸電般嘅快感,就好似一個個浪咁冚埋嚟。我瞇實對眼,緊緊夾住雙腳,迎接身體入面一下下嘅衝擊,衝到成個身都震哂,但係好爽好舒服。

呢種感覺維持咗幾秒之後,我突然之間聽到幾下敲門聲,於是即刻扎咗一下,剛才嘅舒服感覺亦都瞬間消失埋。「快啲啦,阿怡,我都要沖涼㗎。妳出嚟未呀?」阿媽喺出面催我。

「知啦!」我答佢。
RIP
地方嘅樓主需要鞭
RIP 一代偉人
台灣民主之父
終於有文
等阿媽嘅腳步聲慢慢離遠之後,我企起身,發覺膝頭同小腿都跪到紅咗。我烏低摸吓對腳,明明皮膚係好凍,但係身體入面又唔覺得凍,反而有啲㷫㷫哋。我仲感覺到大髀內側有啲濕,就沿住對腳一路摸上去,發現真係濕咗少少。我捽一捽手指上面嘅液體,呃 ⋯⋯ 應該唔係汗嚟。

雖然咁樣摸自己嘅感覺幾正,但伴隨而來嘅係一種潛意識嘅罪惡感。我知道有啲女仔早喺十四五歲已經破處,剩係喺中學裏面已經有幾個同學親口承認過,或者係俾人揚咗出嚟。就好似允翹咁,拍過咁多次拖,同過咁多女仔一齊,無乜可能未試過同人搞嘢啦。就算佢真係話無,我諗大家都唔會信。

其實處女之身呢個概念都幾有趣。一方面,大家會話佢係一樣封建制度遺留落嚟嘅產物,應該一早摒棄。我都覺得其實係咪處唔算係一件好大嘅事,只要當自己將隻豬畀人嘅時候,大家係你情我願就 okay。仲有就係,如果妳明知個男仔係人渣嚟嘅,就盡量唔好畀囉,除非佢真係正到妳唔畀佢屌會係妳損失嚟,咁又另作別論啦。但現實中又點會有啲咁正嘅男仔先?更何況絕大多數嘅人渣都係無樣睇嘅,一個人要變成一個人渣亦都係無得預料。

雖則我咁講,不過另一方面,大家一邊話唔理,一邊咪又係會成日講起,成日喺度估某某人究竟仲係咪處,又會睇唔起一啲好早就無咗個處嘅女仔。好似我咁,生長喺一個都幾傳統嘅家庭入面,由細到大都俾佢哋嘅價值觀所影響,尤其係我阿媽。因為佢係天主教徒嚟,所以自然會從小就灌輸一啲佢信奉嘅原則畀我同我家姐。咩要原諒人哋呀,要識得感恩呀嗰啲,我由細聽到大。佢亦都會成日管住我同家姐幾點返屋企,通常十點半都未返到,佢就會打畀我問我去到邊、幾時返。如果係家姐嘅話,就大約十二點啦,已經係皇恩浩蕩嚟㗎啦。

一兩年前,佢哋發現咗我家姐拍拖。阿媽第一件事唔係戥佢開心,而係警告佢:「我同妳講呀,拍拖、拖吓手仔呢啲呢,就無咩所謂嘅。不過你哋呢,喺未結婚之前千祈唔好有任何性行為呀吓!就算係用咗安全套嘅都一定唔可以,因為都係有風險㗎!妳畀我知道妳做埋哂啲咁污糟嘅嘢,俾人搞大咗個肚呢,我係唔會同妳走去落咗佢㗎,妳以後就帶住個細路,周圍去同人解釋妳因乜事咁後生就做人媽媽啦 ⋯⋯」以上嘅說話都只係佢發現之後第一次咁講,仲要係我已經節錄咗。佢之後耐唔耐就會叫佢小心啲,又話驚佢會俾人呃,提佢一定唔可以同男朋友發生婚前性行為。至於家姐到底有無遵守到阿媽嘅叮囑,我就無從得知啦。

呢十六年以嚟,我當然都有認識過一啲心儀嘅男仔,有諗過好唔好一嘗拍拖嘅滋味。但係每一次去到最後,我都無同到任何一個男仔一齊,因為我成日覺得男仔唔同我表白,即係唔係真係咁鍾意我啦,咁咪由得佢囉。所以阿媽要我遵守咩唔好有婚前性行為,對我嚟講真係容乜易。去到而家都中五啦,出年都要考 DSE,就更加無時間去理由呢啲嘢。

我行入浴缸裏面開水,然後企喺花灑下面,任由幾十支水柱滋潤我全身,將頭先心裏面嘅罪惡感一一沖走。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞