【全連登最甜+最重口味】一年之間我由 A0 學生妹變身成為 SM 女皇

362 回覆
50 Like 18 Dislike
構思 3:
(多角戀 + 甜)主角出席朋友婚宴,對新郎產生咗好感。事隔幾年嘅一次偶遇,成為咗佢撬牆腳嘅契機 ⋯⋯
構思 4:
(選項 + 社運)主角喺 19 年某月某日參與一場無不反嘅遊行,演變成示威者同防暴對峙,過程由讀者投票作出抉擇 ⋯⋯
呢個 post 太耐所以樓豬推唔到呀,要靠留咗名嘅大家幫手(希望會有人返嚟

投票時限暫時 set 三日啦,視乎情況再睇吓使唔使延長
Update 吓投票情況先,而家票數係 0-3-0-0

竟然全部都係投鬥智故,仲以為連登仔多數都係鍾意睇甜故、愛情故之類嘅𠻹 (Btw 呢個鼠鼠幾 cute)

麻煩各位投票之餘幫手推推 post,多啲人見到同埋投票先好玩㗎嘛~
暫時 4 票全投校園鬥智故

我係咪可以開始寫定先啦?
不如睇多一日先,如果其他三個構思都無人投嘅話就開始執筆寫呢個~

大家幫推好嗎?

想睇bl故
呀~ 終於有人應
但唔見你有留言過喎,新讀者嚟定係之前留咗名?

目前投票情況係 1-5-0-0(終於唔係林卓廷 ),所以如無意外係會寫鬥智故先 ⋯⋯ 不過情節上都可能會出現情侶 ⋯⋯ 而情侶都可能會出現 BL
而家係 2-6-1-0,都係鬥智故領先
好啦,投票時間結束

結果都係構思二,即係校園鬥智故獲得最多票嘅。樓豬將會喺不久嘅將來(點都幾日後㗎啦)開個新 post,敬請大家留意並且支持
樓主上水了
今日會開新 post
新故正式出街啦~
有興趣嘅話可以去睇吓

[鬥智]《達爾文書院》
https://lih.kg/2349398
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞