【全連登最甜+最重口味】一年之間我由 A0 學生妹變身成為 SM 女皇

362 回覆
50 Like 18 Dislike
對sm都有興趣
不過唔知點開始
樓主點開始㗎
保證唔到可以好似月頭咁樣晚晚 11:59 出
不過今晚凌晨會出呀

P.S. 其實追 deadline 對我嚟講有啲辛苦
篇章短啲而且時有錯字,都係因為急住出畀大家
不如一齊傾吓鍾意每日咁出但係短啲,定係無咁密但係寫得好啲同長啲?
日日出短啲啦,可以keep住追
樓主呢
樓主
各位,我覺得自己需要暫停 update 一陣先

近排發生咗好多事,心理上、生活上、社會上都經歷緊唔同嘅困難,想要啲時間去應付咗先

感謝大家一直支持,希望好快可以返返嚟,繼續寫呢個故事
Take good care
Thanks 波兒絲
答埋妳先 (唔清楚係巴定絲 haha)

想開始嘅話,首先妳要明白 BDSM 係囊括咗好多好多唔同種類嘅玩意,所以妳可以了解吓妳係對邊方面有興趣,例如綁縛、密室、露出、扮寵物、鞭打、言語凌辱、插針、用牙咬、做肉便器、用筆喺( 人 )上面寫字等等

上面嗰十樣只係我隨意諗到嘅冰山一角嚟,事實上可能有過千種 kinks / fetishes,真係妳諗得出嘅都有人會玩,而且有好多都可以 combine 埋一齊玩,所以係有無限嘅可能

但返返嚟最基本最簡單先,妳平時鍾意睇咩內容嘅鹹片?或者性生活裏面做啲咩會令妳更加興奮同投入?鍾意做主導定係被動?慢慢將範圍縮窄(之前提過嘅 bdsmtest.org 喺度可以派上用場)但同時亦都唔好畀自己局限得太多,容許自己作出新嘗試

唔緊要
樓主都要處理自己嘅私生活
希望唔好爛尾
加油,等你,最緊要得閒返嚟吹下水報平安
等你
等你
樓主處理好啲嘢未
樓主幾好嘛,上水報下平安
好耐無上連登,上一上水先

多謝大家嘅關心
其實近排心情都幾差吓,身邊好多事情發生,而自己係無能為力
好似企喺岸邊睇住一隻隻船沉咁
報到 樓主加油
留名
樓主要保重呀
Hello

最近想寫返故,我有幾個初步構思喺度,但都係屬於唔同題材嘅故嚟。有興趣嘅話不妨喺下面投個票,我會根據大家嘅投票決定寫邊隻故~

至於呢一隻故 ⋯⋯ 我係想寫落去嘅,不過可能遲啲先繼續,到時我會開過個新 post,重頭寫一次,順便執一執佢
構思 1:
(校園 + BL)男校裏面發生嘅一段青澀愛情 ⋯⋯
(一定唔會係因為睇完 Manson 同 Zeno 之後就想寫
構思 2:
(校園 + 鬥智)講述一間專為天才少年開設嘅書院,成績唔係由考試決定,而係一場鬥智嘅回合錦標賽 ⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞