【全連登最甜+最重口味】一年之間我由 A0 學生妹變身成為 SM 女皇

362 回覆
50 Like 18 Dislike
緊係好啦 有文就支持 唔洗突登滿足我 當然希望有機會望下前過今個月
期待女王出現
無乜特別嘅喜好
跟返個flow先,未睇到女主咩屬性
咁我出埋寫緊呢節就開短篇故 post ~

請大家到時多多支持
一定會出現,但通常都需要探索一段時間先啦
期待有文
推一推
Hi

要大家久等啦,應承大家廿四小時內會有新文~

多謝樓上老漢推 post 嘅每一位
加油
兜到咁遠,講返餐聖誕飯先。過咗一陣,我食完碟上面嘅燒豬肋骨,Hannah、允翹同阿淇亦都已經食哂,唯獨麗恩仲喺度食緊。我留意到允翹剩咗好多無食到,神情仲有少少呆滯,於是我就問佢:「妳無事吖嘛?無乜胃口?」

但允翹似乎面有難色:「唔係 ⋯⋯」佢撳一撳個肚,然後慢慢企咗起身,離開咗張枱。

「佢九成九係飲大咗啦。」阿淇望住允翹嗰兩隻空酒杯,然後嘆咗口氣。

「似係啦。」我點頭表示同意:「兩杯酒就醉㗎,仲以為佢好飲得嘅𠻹。」

阿淇話:「弊在佢飲得好快呢,仲要紅酒白酒溝嚟飲。」阿淇杯紅酒都只係飲咗三分二,而允翹就已經清咗兩杯,唔怪得之啦。阿淇細細聲講:「唔開心都唔使咁樣㗎。」

「乜佢有唔開心咩?」我覺得詫異。明明佢頭先一直都喺度嘻嘻哈哈咁,完全無唔開心嘅跡象。

「呃 ⋯⋯ 我估係囉。」阿淇有啲唔好意思,突然間有口難言。

「我去睇睇佢啦,費事佢陣間暈咗喺廁所度。」我企身行去女廁。裏面有五格,但只有三格係閂咗門。我費事敲門或者開聲問,但又聽唔出允翹喺邊格,於是趁廁所無人就烏低身偷偷哋望吓廁格下面條罅。允翹頭先着嗰對啡色圓頭涼鞋,我一眼就認得出。

於是我輕輕力敲門,問允翹:「翹?妳有無事呀?」

完全無聲氣。

我再拍吓度門:「喂!楊允翹!」

佢都係無應我,只係開咗個門戌,等度門虛掩住。我慢慢推開門,望到佢條褲拉低到去膝頭以下,下身赤裸坐咗喺廁所上面,仲成個人挨住後面個廁所蓋。我即刻好尷尬咁擰咗轉面,然後閂返個門戌,驚出面會有人經過𥊙到。

「屌妳咩 ⋯⋯ 響我全朵 ⋯⋯」允翹瞇埋眼,用帶醉嘅低沉聲線責備我。

「Sor 囉,咁妳唔應我,我驚妳有事吖嘛。」我答佢,對眼盡量避開唔望佢下面,雖然頭先一入嚟都已經望到佢一執稀疏嘅陰毛,似乎係有刻意修剪過。「妳掂唔掂呀?」

同一時間,其餘兩格嘅人都不約而同離開咗廁格,出咗去洗手。

允翹仍然無擘開眼,柔弱咁答:「OK 啩。頭先頂住頂住,嘔咗少少出嚟之後好咗。」

我聽到嗰兩個人出咗去,就同允翹講:「唔 ⋯⋯ 咁我開門出返去先?」

「咪住先。」允翹話:「妳幫我解一解啲衫鈕,咁樣好焗。」

「哦。」我有啲唔好意思,但係又驚佢唔舒服,陣間又再嘔多次。於是就伸手由上至下咁解開佢裇衫啲衫鈕,再將件衫揭開兩邊。咦?點解佢個 bra 個樣咁怪嘅?有啲似 sports bra,但係就貼好多,好似繃帶咁樣包住個胸。

「好啲?」我問。佢點咗吓頭。

「咁樣會唔會唔舒服㗎?」我指一指佢個 bra。

「妳咁講又好似真係太緊。」允翹終於擘大眼,慢慢咁將隻手移去腰度,將個 bra 嘅魔術貼搣開。

原來允翹平時只係紥住個胸,其實都唔細,就咁睇大概有 36C ⋯⋯
真係廿四小時
樓主咁搞法幾時先開到罐頭
真係有人 mark 住
我盡量加更先,希望寫落去可以一日一更

感激大家一直以嚟嘅支持同鼓勵~
樓主係男?
36c都應該係肥婆
如果出得快啲會好少少
明白,我都想出密啲

暫時一日一更先
我望住允翹衣衫不整咁坐喺馬桶上面,有啲不知所措。我用腳撞一撞佢隻腳:「妳行唔行到呀?翹?」

「唔 ⋯⋯ 吓?」允翹又繼續瞇埋眼,將個頭挨喺馬桶上高嘅牆身度。「唔得啦我 ⋯⋯ 唔得啦。」佢個樣好似好辛苦咁。

「妳唔好岳高頭啦,咁樣仲易唔舒服㗎。」我提佢。

「佢點解 ⋯⋯」允翹繼續岳高頭同我講:「點撚解要咁啫?」

我唔知佢講乜,唯有隨便應佢:「哦~ 唔好理佢啦。好快無事㗎啦。」允翹塊面真係好紅,紅到成個番茄咁,呼吸亦都有啲急促。「乖啦,翹。不如妳抖多陣就着返好啲衫,我去叫佢哋嚟,帶咗妳離開呢度先啦。」其實我唔係太想畀班姊妹見到佢咁嘅樣,但我一個人應該無咩可能抬得起佢。

「屌,咪撚叫佢哋。」允翹捉住我手臂,顯然係唔想我出去。「我真係鍾意佢㗎 ⋯⋯ 唔係有心激嬲佢 ⋯⋯」未講完就已經耷低頭喺度喊。因為佢個 bra 嘅魔術貼係無黐實到,只係僅僅遮住個胸,所以佢一耷低,我企喺度係會清楚見到佢條波罅,於是我望咗一秒就擰開咗。允翹口中嘅「佢」應該就係 Anya?

「妳哋 ⋯⋯ 吵大鑊?」我搭住允翹膊頭問。佢呢幾年嚟拍拖同分手都有唔少次,但因為感情問題而喊,我真係第一次見。

佢用手背印一印乾啲眼淚就答我:「佢話我喺啲交友 app 度 ⋯⋯ 同其他女仔 flirt,但我根本就無呀!」

「咁妳咪同佢講清楚囉。」我話。

「我緊係試過啦。但佢好堅持話我有。」允翹開始激動:「之後我就問佢係咪鍾意咗第個,所以求其搵個藉口撇甩我 ⋯⋯ 佢就已讀不回,而家仲 block 埋我。」

我安慰佢:「佢應該都係發吓脾氣嘅啫,未必好似妳諗到咁嘅。」

允翹突然之間對住我大嗌:「妳都未撚拍過拖,妳識條鐵咩?」

我聽完佢咁講,首先係愕然,再之後就開始燥底。妳老味,我好心想氹妳,居然俾妳窒返我 A0 唔識嘢。正想鬧佢之際,佢個屁股突然離開咗馬桶,再轉身跪咗喺地下度,個頭向住個廁所。我見佢好似仲係好唔舒服,就打消咗鬧佢嘅念頭,踎咗喺佢隔離。

允翹發出一陣陣作嘔聲,將剛才食嘅晚餐嘔返出嚟。我忍住盡量唔去聞,只係用口唞氣。佢個 bra 就嚟掂到個馬桶邊,於是我伸咗隻手埋去將佢撳返住,感覺到佢嘅心跳好快好快,胸脯一漲一縮咁唞哂大氣。我諗返起頭先點餐嗰陣嘅胡思亂想,估唔到呢一刻真係掂住允翹個胸。我望吓佢有無咩反應,但佢似乎仲係掛住想嘔,根本無留意到我隻手撳住佢個 bra。喺呢個時候,我唔知點解居然會對允翹心生邪念,用手大力少少咁撳住佢個胸,啲手指同佢右邊乳頭就只係隔住一塊布。平時摸自己個胸,我都無咩特別感覺,因為其實只不過係兩嚿唔大唔細嘅脂肪嚟。但當我用力撳住佢嘅胸口,呢種稍為帶有禁忌、知其不可為而為之嘅感覺竟然令我覺得好興奮。雖然趁佢唔舒服嗰陣抽佢水,好似有啲衰,但我又忍不住手,唯有心入面同自己講:「撳吓啫,都唔算係好過份吖。」之後又再用力撳多一次。

我再望一望佢,但佢依然同頭先一樣瞇埋眼咁樣唞氣,亦都無阻止我。我 feel 到自己越嚟越想摸佢,好想探索佢嘅身體。於是我慢慢將手掌向下移,再放入佢嘅 bra 裏面,輕輕力托住佢個波。「妳做咩 ⋯⋯」允翹把聲好柔弱,同平時嗰種刻意壓住嘅聲線好唔同。我本能反應下縮返隻手出嚟,有啲唔好意思,甚至唔敢去直視佢。

佢塊面仲係好紅,不過似乎已經好咗啲,至少無好似頭先咁呼吸得咁急促。我問佢:「仲想唔想嘔?」

佢無應我,只係伸起右手冚蓋然後沖廁所,將頭先嘅嘔吐物沖走。佢黐返好佢個 bra 個魔術貼,再稍微調整吓佢,然後將左手放喺我頭先摸佢嗰隻右手上面,啲手指好緩慢咁伸入我手指罅度。於是,我哋兩個就咁樣半跪半踎,喺窄小嘅廁格裏面十指緊扣住,望住對方對眼。

女仔拖住女仔,本身係一件極為普通嘅事,我有時喺街都會拖住好朋友行。但係我好肯定我哋而家呢一種,並唔係普通朋友嘅感覺。究竟呢一刻嘅允翹有幾多分清醒,幾多分醉,我真係唔知。佢明明知道我借故撳佢個胸,但又唔反抗 ⋯⋯ 係因為太醉定係唔介意我咁做?佢係咪當咗我係 Anya?咁我又當佢係邊個?我個心好矛盾,好亂。

我哋定咗喺度兩三分鐘,無出過一粒聲。就算聽到有人入咗廁所,我哋都繼續十指緊扣住,望實對方,靜靜咁聽住嗰個人洗手,再出返去。喺呢個時候,我部電話震咗吓,允翹都聽到。我用另一隻手攞起電話,見到 Hannah 嘅兩個訊息:「hey」「need help?」

我將電話遞俾允翹睇。佢望咗望,擰頭表示唔需要。於是我就覆返 Hannah:「she's fine la」,然後放返好電話。

允翹於是慢慢企返起身,而我都一樣咁做。佢扣返好啲衫鈕,再着返條褲,我就打開廁格道門畀我哋出去,但佢嘅步伐仲係有啲唔穩,於是我扶住佢去洗手,行返出餐廳。

「無事吖嘛?」Hannah 見到我哋就話:「嚇死我哋啦!」

允翹笑住話:「無嘢啦,小事。」

企喺隔離嘅我一方面喺度諗,頭先佢明明不停喺度嘔又企唔穩都話無嘢,係都要喺其他人面前逞強,真係無佢咁好氣。另一方面又諗起自己啱啱嘅行為,希望允翹唔會介意啦。

結果大家好快就埋咗單,離開西餐廳。因為我同 Hannah 順路,而允翹同麗恩、阿淇佢哋就去另一個方向,所以我都放心啲,只係叮囑佢兩個照顧好允翹,就同 Hannah 搭車走咗。
有文
我係咁㗎,要俾大家大大力鞭我先至會寫快啲
咁要大力啲鞭
有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞