美國終於開口威脅停止承認香港獨立關稅區地位!

740 回覆
2200 Like 14 Dislike
全民武勇抗爭打內戰咁撚樣
香港打到爛哂,後果咪一樣
如果美帝肯接呢個外判 job 廢掉香港
點解你又唔鐘意呢?
唔驚唔驚 相信政府 年年有今日
林鄭未必仆街
班保皇狗死撚硬
貿易戰關稅
唔止民主自由

仲有公義良知黑白

唔好再氹ok?
人工就....
母債子還
攬炒
港幣變人民幣咁嘅價值都可以爆升,你睇吓北京上海
頂我d mpf走唔到
我要班走唔到既港豬廢老一齊真回歸
我要班有錢老同共狗無左隻金雞
我要班獅子山下見住隻金雞變返山雞

諗起都爽
我需要自己得救 我要佢同我一齊失去香港
攬炒根本就係錯誤戰略,不過班廢青聽唔入耳。
其實你都係想安穩姐,做隻港豬先啦,預期俾你玩多20年,我寧願今年攬炒,拉撚埋你落水。攬炒本意係連埋支共落水,有錢嗰班走唔走關我撚事,我都要佢冇一半身家。中產?我要呢班為樓、為工作、為錢而放棄民主自由嘅人,攬撚住一齊死,唔撚係有呢班人,香港點會攪成咁?
唔止民主自由

仲有公義良知黑白
我要班走唔到既港豬廢老一齊真回歸
我要班有錢老同共狗無左隻金雞
我要班獅子山下見住隻金雞變返山雞

諗起都爽
需要自己得救 我要佢同我一齊失去香港
我唔想攬炒,但係點解我咁撚興奮
咁香港經濟欣欣向榮就可以有民主?

制度 A: 我輸身家100蚊, 佢輸身家100萬
制度 B: 我賺100蚊, 佢賺100萬

如果佢哋仲係制度B賺緊錢, 根本冇誘因去改變。

要變, 就要hurt到佢哋, 不惜任何方法都可以。
「中共就係中國敵人
史上殺中國人最多政權
中共=/=中國」

剷除中共, 解放中國
因為國歌法。
國歌法一上馬,即係一國兩制失效。
美國佔世界gdp 20%
紐約股市佔世界35%,仲多過整個亞洲
忽視美國,即係忽視世界
係時候再換d美金
自治?
比個班賣港賊治既話
呢d自治 你要埋我果份
Sir this way

係就快

攬炒
又錯啦你

現有制度你增強100蚊, 佢增強100萬, 永遠都冇辦法追得上。

宜家有黑警, 紅官, 紅媒, 你仲講咩努力自強, 相信現有制度去增取, 真係over dead body啦

所以一定要剷除中共, 多謝你又比機會我哋宣傳一下以下概念:

「中共就係中國敵人
史上殺中國人最多政權
中共=/=中國」

滅中共, 救中國

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞