美國終於開口威脅停止承認香港獨立關稅區地位!

740 回覆
2200 Like 14 Dislike
唔好得把口立即停止承認香港獨立關稅區地位
你地話我係5毛呀嘛 咁我叫去嗌攬炒肯定係有陰謀啦
咁咪叫你地唔好中計囉
連登仔捉鬼最撚叻
其實大家理性d討論咪好lor, 反正都係為香港好。只係想法唔同姐。
中國當想想要高科技野,美國都想賣,但又唔可以直接賣,咪搵個代理人lor
87年後,美國禁止賣高科技比中國,都係經香港轉口入去,你估美國佬唔知咩。
而且香港地位下降,當美國佬冇利益係香港,搵鬼幫香港咩
一國一制後,邊個會理香港?
依美帝好似每年一次寫appraisal.
sorry 嗌制裁先岩
777:放馬過來,未撚驚過,做完特手返英國食花生
想法唔同=5毛
連登仔最鐘意捉鬼
支持
GAY TEST
話林鄭挑起新冷戰都不為過
做乜制裁都好,最緊要快呀喂
香港最終會失去國際金融中心地位,中共自己玩爛隻生金蛋嘅雞
等中共冇得經香港走資
精警留言之一
Sad...but this is the way to save HK! Terminate the ATM of CCP!!! Cut the source of money to CCP!!!
If we burn... !!!
重生的只呵唔鬧既樹窿Tg grp

https://lih.kg/2026471

入grp表格: https://forms.gle/8RuCAc1LpgMn5vgt8
希望大家如果想入來幫手又好,放負都好
最係可以個人會開心返
討論方法咪就係我表達哂點解我覺得攬炒冇用
之後有人跳出黎講 「5毛放風話攬炒冇用」咁囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞