美國終於開口威脅停止承認香港獨立關稅區地位!

740 回覆
2200 Like 14 Dislike
求下你快d
美國真係好多高科技野
好想睇下香港嘅特別關稅地位點樣唔係外國賦予
人權法制裁名單都未見到有人真係落實上榜
搞個人都未搞到 仲期望佢搞個城市
美國口交部
咁澳門人冇呢d高科技野係咪世界未日日子咪一樣咁滋潤
大陸人仲慘,好多高科技野都冇得入口,咁大陸係咪第3世界?

其實我想講,香港冇獨立關稅地位,但班高官依然我行我素,呢個係咪你地想要的如果?
最worse case,香港變一國一制,咁最慘係邊個???平民百姓定果班官?
林鄭退休左又可以做人大代表,有退休金,有保鏢。仲攬炒?邊個同你炒?
即係香港同大劣會仆街?
美帝自身就無乜影響?
香港七吋係美元

打七吋就大鑊啦
推 USA
如果一國一制 你移民同轉移資產去海外之前都經國家批准啦
你估香港到時仲會無外匯管制?
出境都經國家批准 唔會有離境自由 唔係有外國護照就走得
支持!
支持一國一制!我愛支那,支那唔畀我做小支支
中共:時日曷喪,予及汝皆亡

而家似係中共想攬抄多過香港人

我都準備辭工去澳洲退休算
正呀 黑警每個月3 4萬都同d搵9000既差唔多
大陸有好多高科技野係經香港入
佢本來就隻眼開隻眼閉而家話比你知要分莊閑
所以話送中條例一開波果時已經公開話港交所要收購倫交所,根本中共一早已經預備後路係倫交所上市。
人權法會傷到大陸政權咩?
而家香港既所有問題都係源於中共,一日唔離開中共,香港永遠都唔會回復正常
攬炒係一個手段令中共知痛,等佢痛到自己放棄唔搞香港,香港先有機重生
如果要維持現況,就乜都唔好搞,做順民,中共自然俾返少少利益你
快cut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞