美國終於開口威脅停止承認香港獨立關稅區地位!

740 回覆
2200 Like 14 Dislike
走資未呀各位
全民唱美金
推爆佢
O say can you see

因為大部分大陸官/有錢佬都對大陸有不安全感 走哂資產去外國 老婆仔女老豆老母都扔哂去外國

你真係制裁 凍哂佢地筆錢+趕哂佢地家人返中國 本身就傷害到好多上層社會既人

同埋會逼到佢地真係做野去改善同美國關係

點解你覺攬炒左香港就離開到中國?事實上攬炒完 香港冇左價值 美國更加唔會為你發聲 冇著數做黎為乜
你見佢地有冇為過新疆做咁多野?
歐洲會唔會跟機
依Trump 內閣 吹風就做
應該唔睇兩會 應該係等在港美帝人report
攬炒幾時都係同班藍屍同中立撚攬炒嫁啦
除非你推翻到政權,唔係唔洗諗住會郁到班高官同有錢佬
衣家已經仆晒街啦
去到呢個地步你以為憑香港人有能力制衡到港共?
可能香港會被列入滙率操縱國觀察名單掛
笑左
美金
習大大一聲令下,全部跪低
攬炒未必可以脱離中共
但唔攬炒就永世同中共做共同體
單方面綁住美金揸?

你要俾錢買 多多都唔夠俾
Push
逃生出口的一線鮑

咁你自己選擇留係一國一制的香港,有咩後果自己負責lor ,怪邊個??

講起1945年,咁你又知唔知幾多人來左香港?帶左幾多資金來?
1997,都有一部份人移民離開香港,最後咪有好多回流番來
(正確做法當然係走左先啦,見個勢又好番,咪再番來香港lor)
港人被港共&支共聯手連根拔起
咁你有咩方法?
你有咩提議?
有冇段片英文全稿?
希望中共刀下留人,唔好斬死晒香港
真攬炒
所以講打國際線,不要送頭。不過就會變熱狗

大雄俾忌安恰,大雄會唔會就咁還拖?

一係搵叮噹,一係引鳩忌安喺老師/佢老母前面打自己多一鑊,之後咪到忌安俾老師罰/老母打囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞