HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
你地覺得mkt+cct+econ難d
定係fa+mo+itb難d

itb 1科完勝其餘5科 cct曾被譽為死亡鐵三角之一,但係我覺得聽下書用下腦思考就唔會爛grade itb只係cc入面鳩背就完勝既科,不過首先你要背倒入腦

死亡鐵三角係因為好多人都C range?

係唔係有killer咋 cct我比機因教

係咁架咩 我只係知佢認得我lor

巴打出名啦

有冇人知MO會點出 溫到好頹

應該好似asm嗰啲case啩 唔知 itb仲死 不過就係因為死 所以題目仲直接 未溫完

唔會好似asm咁難ga
其實大部分係背 例如問你個theory咩黎 你照copy notes個definition 或者問你d step係咩etc....
總之一個字:背 加油

mo算易明 itb正pk咁撚多system 仲要8課咁多

話就話鳩背就得,但係咁易背倒咩 itb完全係識晒26個英文字母,但係拼埋一齊就變火星文 mo起碼d字都識解

背多幾次
利申上年已讀

點都背唔入腦 明明marketing仲悶但係MO ITB真係好難背

其實我覺得mo好易
itb就正垃圾 exam直頭完全放棄 我唔識死背
有冇人就算番cc要一個鐘車程都寧願番去溫書嫁

個半鐘車程都翻
有冇人知而家係咪已經唔可以再Reg summer sem

個半鐘車程都翻

你地會坐咩位溫
我鍾意坐public area 因為圖書館個feel好大壓力
但有陣時啲人會好嘈 完全唔似係返嚟溫書
有陣時可以成個area好靜 真係靠撞彩
個人覺得今個Sem無左ITB得返Marketing一科背科搞到Marketing難背過MO咁 有ITB係到反而覺得MO好易背
個人覺得今個Sem無左ITB得返Marketing一科背科搞到Marketing難背過MO咁 有ITB係到反而覺得MO好易背

Itb我屌你老母,office有it狗洗撚識咩
點解mo咁易背itb完全唔入腦

mo真係唔駛屌 正路都明POLC嗰啲 仲有motivation 記下theory同term點都易過itb 我真係唔知13號點死 最後一科 但就好矛盾 仲要11號先考完fa 宜家未開始溫it 8課係咪死得 1日半要食晒

itb 1科完勝其餘5科 cct曾被譽為死亡鐵三角之一,但係我覺得聽下書用下腦思考就唔會爛grade itb只係cc入面鳩背就完勝既科,不過首先你要背倒入腦

死亡鐵三角係因為好多人都C range?

係唔係有killer咋 cct我比機因教

係咁架咩 我只係知佢認得我lor

巴打出名啦

Mo乜柒例子都冇是咪等死

mo真係唔駛屌 正路都明POLC嗰啲 仲有motivation 記下theory同term點都易過itb 我真係唔知13號點死 最後一科 但就好矛盾 仲要11號先考完fa 宜家未開始溫it 8課係咪死得 1日半要食晒

mo咁撚淺鳩溫都起碼b+啦,屌你老母itb都唔知有冇c
我屌你老母itb呀

個半鐘車程都翻

你地會坐咩位溫
我鍾意坐public area 因為圖書館個feel好大壓力
但有陣時啲人會好嘈 完全唔似係返嚟溫書
有陣時可以成個area好靜 真係靠撞彩

Mo唔洗例子 食notes就得
我寧願做10份essay都唔撚要想考itb呀

但見pp會叫比relevant example

完全唔入腦 mkt真係好讀好多

mo咁撚淺鳩溫都起碼b+啦,屌你老母itb都唔知有冇c

mt仲要有人90幾分 拉高啲curve

完全唔入腦 mkt真係好讀好多

但人地話mo易過mkt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞