HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
CCN1012 真係溫到想死 真係要靠份Test嚟分高低 基本上嗰兩份Asm個個都滿分 PJ啲Grade應該又差唔多

屌 只求b+
到底test幾成先有b+
CCN1012 真係溫到想死 真係要靠份Test嚟分高低 基本上嗰兩份Asm個個都滿分 PJ啲Grade應該又差唔多

屌 只求b+

好似要7成幾

屌 只求b+

好似要7成幾

屌 只求b+

好似要7成幾

Marketing撚今個sem 4.3科g背點黎得切溫
Mo
Consumer behavior
Itb

屌 只求b+

好似要7成幾

屌 只求b+

好似要7成幾

Marketing撚今個sem 4.3科g背點黎得切溫
Mo
Consumer behavior
Itb

itb 你aim 咩先
我覺得access 同excel 就一定要溫既
因為最易,揀題果到一定要揀

其他睇你自己造化
CCN1012伏到一個點
岩岩派左EAS2.....我老帥係Helen
份作文得56/100.....測驗MC 就22/30
其實我其他四科的測驗都差唔多滿分....
但係唯一弱點就係EAS..
本身但求有B...但呢家可能連B都冇
真係好唔開心...好想喊...
好驚成個GPA比EAS拉低左..

7成玩撚完
helen yeh 改文勁撚緊

7成有冇b

有冇人可以講下 case report
好似個個都炒曬 好撚擔心

岩岩派左EAS2.....我老帥係Helen
份作文得56/100.....測驗MC 就22/30
其實我其他四科的測驗都差唔多滿分....
但係唯一弱點就係EAS..
本身但求有B...但呢家可能連B都冇
真係好唔開心...好想喊...
好驚成個GPA比EAS拉低左..

7成玩撚完
helen yeh 改文勁撚緊

7成有冇b

有冇人可以講下 case report
好似個個都炒曬 好撚擔心

屌 只求b+

好似要7成幾

d lecturer無比tips?ccn3432都唔係容易但無得揀

屌 只求b+

好似要7成幾

d lecturer無比tips?ccn3432都唔係容易但無得揀

屌 只求b+

好似要7成幾

有無人呢個禮拜有係hhb ug05汁到notes
係一個深藍色folder 入面全部係CCN2249 Engineering Materials notes
都幾厚的
如果有人見到汁左請pm我
thanks
有無人呢個禮拜有係hhb ug05汁到notes
係一個深藍色folder 入面全部係CCN2249 Engineering Materials notes
都幾厚的
如果有人見到汁左請pm我
thanks

射左波幫你唔到
有冇人知jap1 exam幾多先有a+
mt 85% 其他滿分

mt 咁高分

我上個sem mt 96 其他滿分 exam無睇 最尾a+
聽raizen話 差不多所有野都要九成先上到A+

屌 只求b+

好似要7成幾

5x版好難為你?中醫workload低到咁 一早温定根本係hea科 assignment又hea 利申讀過

屌 只求b+

好似要7成幾

5x版好難為你?中醫workload低到咁 一早温定根本係hea科 assignment又hea 利申讀過

冇話難為 係巴打你太勁姐 一早溫定 你係學霸點同你比

屌 只求b+

好似要7成幾

真係伏科就唔會七百幾人讀啦 年年啲人都中曬伏咩 你温曬啲tips就可以識曬所有short, long questions 再加8成MC 其他唔識都輕鬆B+
唔係叫你早一個月温 但唔好前兩晚先温發覺温唔曬就係度叫春話伏囉 架係自己丢

屌 只求b+

好似要7成幾

真係伏科就唔會七百幾人讀啦 年年啲人都中曬伏咩 你温曬啲tips就可以識曬所有short, long questions 再加8成MC 其他唔識都輕鬆B+
唔係叫你早一個月温 但唔好前兩晚先温發覺温唔曬就係度叫春話伏囉 架係自己丢

如果唔係最後兩三個禮拜咁多嘢做 又要交asm/paper又要準備present又要準備interview等等 我都想有咁多時間溫
屌你老母邊撚個比流料話eunice鬆手呀仆街
追完post原來Jessie先鬆手
屌你老母仲要上Eunice 830
仆街

如果唔係最後兩三個禮拜咁多嘢做 又要交asm/paper又要準備present又要準備interview等等 我都想有咁多時間溫

I know that feel
利申都係聽日考
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞