HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
有冇人留意到secrert design班人做乜尻

14樓出面d位

有無懶人包?
代fd問下
如果某科唔夠出席率係咪會send email同你講?
ia拎a+ 洗唔洗成科計埋拎9成分?

要大約8成尾
有冇人讀engineering design fundamental?
assignment2 q1要做乜9 寫篇文答定咩

有冇人識

14樓出面d位

其實有無明文規定話14樓係佢地?咁8樓係咪都唔去得
between, 有次貪14樓靜去坐係到溫書,結果比design student過黎當面問候我老母

14樓出面d位

between, 有次貪14樓靜去坐係到溫書,結果比design student過黎當面問候我老母

好似係 佢地話係

唔識做中西溝individual assignment
我想問吓捕鯨係唔係要答文化相對主意不能支持捕鯨禁令
有冇人出咗ict group project grade
有冇巴絲讀過Chinese family

lm等人應
利申:下個sem讀

巴打邊個教?
想問下中醫個問題形式係點?係會類似情景題 比啲證/四診個啲 叫你寫返咩病 定係啲Straightforward既背野題目?

lm等人應
利申:下個sem讀

正!易靚grade
想問下中醫個問題形式係點?係會類似情景題 比啲證/四診個啲 叫你寫返咩病 定係啲Straightforward既背野題目?

Why not both

仲有一星期 完全溫得唔熟

仲有一星期 完全溫得唔熟

好驚爛grade

巴打邊個教?

單車手
想問下
我2月尾由eapp報左hkcc
到依家都仲未有消息
咁係咪姐係唔會比offer我?

14樓出面d位

咁果個位又唔同8樓果啲common area
只不過係入面間studio唔夠位裝咁多人先要係出面擺啲枱黎比佢地做野姐
例如 如果你拍唔到卡入12樓啲房 你都唔會去12樓度做野啦

btw 唔知係咪今年多左人報 硬係覺得1-8樓成日都爆晒咁

利申番 基地係13樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞