HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問下中醫個問題形式係點?係會類似情景題 比啲證/四診個啲 叫你寫返咩病 定係啲Straightforward既背野題目?

仲有一星期 完全溫得唔熟

好驚爛grade

CCN3132?
想問下中醫個問題形式係點?係會類似情景題 比啲證/四診個啲 叫你寫返咩病 定係啲Straightforward既背野題目?

好驚爛grade

係咁死背個份筆記就得啦 你要擔心既應該係clinical end term test

好驚爛grade

係咁死背個份筆記就得啦 你要擔心既應該係clinical end term test

Agger
中醫背哂佢就唔洗驚

好驚爛grade

CCN3132?

係CCN1012
求 ccn2105 business econ note

好驚爛grade

CCN3132?

係CCN1012

咁唔知啦 不過都係背
想問下
我2月尾由eapp報左hkcc
到依家都仲未有消息
咁係咪姐係唔會比offer我?

唔關事,我放榜佢冇啦啦叫我去攞offer,連interview都in就收咗
想問下
到依家都仲未有消息

唔關事,我放榜佢冇啦啦叫我去攞offer,連interview都冇in就收咗
唔識做中西溝individual assignment
我想問吓捕鯨係唔係要答文化相對主意不能支持捕鯨禁令

Yes

係咪要用返嗰3個盲點解釋返?
想問下
到依家都仲未有消息

唔關事,我放榜佢冇啦啦叫我去攞offer,連interview都冇in就收咗

基本上eapp報左 佢就會比offer你
利申: 當年無in都收
有冇巴絲讀過Chinese family

lm等人應
利申:下個sem讀

正!易靚grade

Thanks!
可唔可以講下啲assignment係中文定英文
因為我睇嗰啲study guide介紹好亂
Lecturer send左email同我講唔夠7成attendance
有冇巴絲試過 係咪真係冇得exam
依家我有冇啲咩可以做
Lecturer send左email同我講唔夠7成attendance
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?

係啊 今朝走左佢堂830 之後佢就send email黎
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?

佢仲話further actions has been taken
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?

佢仲話further actions has been taken

去求情囉
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?

去求情囉

即刻check email
想問下
到依家都仲未有消息

唔關事,我放榜佢冇啦啦叫我去攞offer,連interview都in就收咗

唔該哂
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?

去求情囉

咁驚
Wk12仲計架咩
有冇巴絲讀過Chinese family

lm等人應
利申:下個sem讀

正!易靚grade

Thanks!
可唔可以講下啲assignment係中文定英文
因為我睇嗰啲study guide介紹好亂

輕輕一推
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?

去求情囉

咁驚
Wk12仲計架咩

係咪差好多呀
有無去搵lecturer
依家我有冇啲咩可以做

你幾時收到email?
今日?

去求情囉

咁驚
Wk12仲計架咩

係咪差好多呀
有無去搵lecturer

Send左email問佢我可以點補鑊 但佢未覆我
唔知係咪因爲今朝走個堂搞到唔夠
真係好撚嬲d freerider可以係人地做哂所有野講句唔該同我都無乜做過野添,就可以騎劫人地做左幾個通宵嘅野
有冇人留意到secrert design班人做乜尻

14樓出面d位

其實有無明文規定話14樓係佢地?咁8樓係咪都唔去得
between, 有次貪14樓靜去坐係到溫書,結果比design student過黎當面問候我老母

咁果個位又唔同8樓果啲common area
只不過係入面間studio唔夠位裝咁多人先要係出面擺啲枱黎比佢地做野姐
例如 如果你拍唔到卡入12樓啲房 你都唔會去12樓度做野啦

btw 唔知係咪今年多左人報 硬係覺得1-8樓成日都爆晒咁

利申番 基地係13樓

係 人地design做野係要多d位
it engine要software有12/f
health study要lab有13/f
有冇人留意到secrert design班人做乜尻

14樓出面d位

其實有無明文規定話14樓係佢地?咁8樓係咪都唔去得
between, 有次貪14樓靜去坐係到溫書,結果比design student過黎當面問候我老母

咁果個位又唔同8樓果啲common area
只不過係入面間studio唔夠位裝咁多人先要係出面擺啲枱黎比佢地做野姐
例如 如果你拍唔到卡入12樓啲房 你都唔會去12樓度做野啦

btw 唔知係咪今年多左人報 硬係覺得1-8樓成日都爆晒咁

利申番 基地係13樓

係 人地design做野係要多d位
it engine要software有12/f
health study要lab有13/f

唔好搞到大家就ok啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞