HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
想問CCN1028 Elementary Statistic
A+ 要幾多分?
我coursework 93分
想拎個A+返黎

Exam要95分
利申coursework 95 exam唔知 預85up 最後都係A

咁高

上面位拎A 巴打 exam應該得B+ 因為呢科coursework 佔6成 exam 佔4成 coursework A+ exam A+/A 都係A+ coursework A+ exam B+ 就會變左A btw 我唔記得個陣我cw幾分 不過都係A+位 exam全部識哂 除左一小題唔肯定啱唔啱
利申: A+
聽日紅日
咁夜晚poly仲會唔會出offer
Edit制幾時先肯消失
聽日紅日
咁夜晚poly仲會唔會出offer
Edit制幾時先肯消失

自膠 入錯post
AOR mid term 出咗分 mean 30/50 我35係咪一定冇A?

應該係 我唔知我test幾多分啦 但係我其他功課都keep住85% up test 應該都要8成up
聽日cc printer 開唔開 淨係想印野

開啊

開啊

唔該曬
Mkt notes隻青蛙有冇咩特別含義

我頂唔順啦

Mkt

進度好差
想問CCN1028 Elementary Statistic
A+ 要幾多分?
想拎個A+返黎

Exam要95分
利申coursework 95 exam唔知 預85up 最後都係A

咁高

上面位拎A 巴打 exam應該得B+ 因為呢科coursework 佔6成 exam 佔4成 coursework A+ exam A+/A 都係A+ coursework A+ exam B+ 就會變左A btw 我唔記得個陣我cw幾分 不過都係A+位 exam全部識哂 除左一小題唔肯定啱唔啱

加油
stat係cc最易個科

想問下ccn2008 chemistry in modern living 係米淨係溫佢比你個d mc同supplementary notes都夠拎A?

一定唔夠,佢會出notes啲圖,做下passpaper
不過有chem底應該幾輕鬆

利申mt 95up
最後一個sem 好冇動力 但明明仲好多exam同papper 有冇巴絲一樣
最後一個sem 好冇動力 但明明仲好多exam同papper 有冇巴絲一樣

我頂唔順啦

Mkt

進度好差

1日背得2課 會唔記得又未溫easy2learn

我頂唔順啦

Mkt

進度好差

岩岩完term paper, 宜家先背緊1 課都冇

我頂唔順啦

Mkt

進度好差

岩岩完term paper, 宜家先背緊1 課都冇

有冇tips
A+ 要幾多分?
想拎個A+返黎

Exam要95分

咁高

加油
stat係cc最易個科

依家exam同cousework都係50%
想問下ccn2008 chemistry in modern living 係米淨係溫佢比你個d mc同supplementary notes都夠拎A?

一定唔夠,佢會出notes啲圖,做下passpaper
不過有chem底應該幾輕鬆

利申mt 95up

midterm果陣 我就係唔記得左nuclear果部機叫咩名 所以冇左1分
FA幾多成先B+/A mt得7成 asm1 86 asm2就滿分 我諗得FA同mo有機會拉高gpa
FA幾多成先B+/A mt得7成 asm1 86 asm2就滿分 我諗得FA同mo有機會拉高gpa

比你參考下 midterm啱啱過mean asm兩份都接近滿分 exam我諗8成左右 有A
Mo而家先溫左三課 同埋想問本study guide有冇用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞