HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

May睇少左我冇肥 出到去話原來我都係
我話緊張唔夠時間 佢話唔夠時間 下次知點做啦
對唔住M_ _ 嚇到腳震

其實我唔知今日睇個分係mcq定scenario
佢話會上網upload?

Scenario 啊
Mcq佢話遲下

話說係咪過mean就應該有b+

唔知
但佢依份佔10% 希望exam拉得返

open book都炒到咁 close book嘅end term
btw open book唔mean shit
mcq 不了

唔好咁快頹啊絲打 雖然仲有中醫要打

做埋eas discussion同skill test先理中醫啦

eas一早做完 聽日skill test決定長眠算
聽日skill test既朋友仔加油

連登力量

星期四先skill test

連登力量

其實我係咪見過你地 某次見到有hs嘅同學上緊連登
唔知係咪各位巴絲打 btw聽日希望唔好抽到最後一組啦

其實我唔知今日睇個分係mcq定scenario
佢話會上網upload?

Scenario 啊
Mcq佢話遲下

話說係咪過mean就應該有b+

唔知
但佢依份佔10% 希望exam拉得返

open book都炒到咁 close book嘅end term
btw open book唔mean shit
mcq 不了

唔好咁快頹啊絲打 雖然仲有中醫要打

做埋eas discussion同skill test先理中醫啦

我今日discuss完 驚到hi

連登力量

星期四先skill test

早完早著啊巴打
仲有中醫clinical end term比你嘆

連登力量

咁又冇上堂上連登
上次抽中第一組 希望淡定唔好記少野

連登力量

咁又冇上堂上連登

我下午考 上次抽到第3組結果考完太陽已經落山

連登力量

咁又冇上堂上連登

我朝早
聽m_ _講就算話6點完都要預7:30 好慘

連登力量

勿相認plz

連登力量

咁又冇上堂上連登

我朝早

201A? 我上過個班

連登力量

勿相認plz

好難認唔到
想問下有冇人報左city ppp係冇interview?public management stream

我冇啊 利申文科仔
Can 1028 mid term 同exam 幾多成先有A

Ccn1028

同問
btw mt below mean靠exam有無機會拉到B/B+

絕對有機
想當年mid term below mean
Exam 81
最後A
Can 1028 mid term 同exam 幾多成先有A

Ccn1028

同問
btw mt below mean靠exam有無機會拉到B/B+

絕對有機
想當年mid term below mean
Exam 81
最後A

81 assignment 9成/滿分?

btw邊個咁勇敢出post 夠膽like嘅真係勇者

駁唔到

連登力量

咁又冇上堂上連登

我朝早

201A? 我上過個班

勿相認

邊個豬仔咁大膽
想問下由wk搭shuttle去本部大約要幾耐

駁唔到

你地估佢識唔識上Facebook

10至15分鐘

10至15分鐘

好!唔該曬
好sad 完左skill test
做dressing比S_ _ _ _氣場嚇到仆 平時練得好好
未考又記得好好 入去做比佢嚇到窒 錯晒
仲overrun 係咪扣好多
做得唔好仲要係killer 死左佢算啦
做dressing比S_ _ _ _氣場嚇到仆 平時練得好好

Sa_ _y? 如果係佢都會比佢嚇親?

佢都有氣場 個人認為M_ _啲氣場仲勁
可能係S_ _ _ _成日笑笑口咁對啲Year 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞