HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

你幾時收到email?
今日?

係啊 今朝走左佢堂830 之後佢就send email黎

佢仲話further actions has been taken

去求情囉

咁驚
Wk12仲計架咩

係咪差好多呀
有無去搵lecturer

Send左email問佢我可以點補鑊 但佢未覆我
唔知係咪因爲今朝走個堂搞到唔夠

去親自搵lecturer啦 可能佢收唔到
sem4個人散唒
Assignment遲左一個鐘submit moodle會唔會有事
Assignment遲左一個鐘submit moodle會唔會有事

你覺得遲咗一個鐘唔係遲??

hard copy準時但soft copy 遲左?

Soft copy冇所謂 我試過 但可能個個老師做法唔同

上個sem係考晒 其實考晒都唔算多 對比起其他科
有冇巴絲讀過Chinese family

lm等人應
利申:下個sem讀

正!易靚grade

Thanks!
可唔可以講下啲assignment係中文定英文
因為我睇嗰啲study guide介紹好亂

輕輕一推

一個present加份個人essay係中文
係個test好忙唔得閒溫衰左
呢科好讀

lm等人應

正!易靚grade

Thanks!

輕輕一推

呢科好讀

感謝

lm等人應

正!易靚grade

Thanks!

輕輕一推

呢科好讀

感謝

唔係一個present 兩份個人essay?
想問下有科econ for non business係咪容易過intro econ thx
利申,有讀過econ

lm等人應

正!易靚grade

Thanks!

輕輕一推

呢科好讀

感謝

唔係一個present 兩份個人essay?

想問記唔記得個test 會唔會問得好深入?🙏🏻🙏🏻
有冇人出咗ict group project grade

巴打邊個教?

單車手

單車手派咗midterm未
有冇人出咗ict group project grade

Pat Chan勁好 本身aim b range預最差攞c+
點知A咗

Soft copy冇所謂 我試過 但可能個個老師做法唔同

想問下有科econ for non business係咪容易過intro econ thx
利申,有讀過econ

好似係
hhb人當年on9左揀intro to econ 但係都唔太難
利申 econ des 4 最尾A左
利申,有讀過econ

好似係
hhb人當年on9左揀intro to econ 但係都唔太難
利申 econ des 4 最尾A左

仲有 睇下你使唔使meet 2字頭個requirement
intro to econ係 ccn 2xxx
non businesee econ係 ccn 1xxx
想問問有冇人知星期五夜晚6:30 ug09 應該係lec堂黎
係咩科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞