HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
仲係冇mood溫書,但係星期五就開始考
Mo點背 愈溫愈多

背晒
B PART 好似就係CH. 3,4 會問下6stage , 用返其中1個apply 落去就得
C PART 真係鳩背,仲有CC 好撚醒, 你後面LQ要答果D ,
MC 40題入面一條都唔會講
Mo點背 愈溫愈多

背晒
B PART 好似就係CH. 3,4 會問下6stage , 用返其中1個apply 落去就得
C PART 真係鳩背,仲有CC 好撚醒, 你後面LQ要答果D ,
MC 40題入面一條都唔會講

mo想死
中醫已炒 考個陣個腦空咗

assignment果D拉唔拉到

唔知幾多分

long q 兩題炒曬
聽fd 講上個sem 個mean 係65
希望自己有mean

一返到屋企就訓 依家上水訴苦
dllm填充出哂咁啱冇溫/冇認真睇個part
病例個part自我感覺良好
其他冇做加加埋埋都有十幾分係咪炒得
btw eas望B asm同mt都係around七成

Eas有七成 應該有B+

係囉
我asm6成 mt5成幾 都有B
你有7成點止B呀

Btw有聽婆婆tips嘅話填充一定識

真係會有B 但我篇asm係6字頭 唔係好高
gp pj就
勞動節 cc 開唔開架?
勞動節 cc 開唔開架?

開 但冇冷氣
Sem break係咪無shuttle搭?

Thanks!!!
我想問下聽日poly圖書館開唔開
我想問下聽日poly圖書館開唔開

因為我見上面話hkcc 無冷氣
有冇人讀過hubio2😭 overall幾多分先有A/B+😭

唔知幾多分

著衫好睇 靚仔都夠哂殺食啦

唔知幾多分

著衫好睇 靚仔都夠哂殺食啦

成績緊要啲
溫溫下發覺phy 1都有啲難

加油 當年我都覺得好難
計數科d lecturer好撚懶 年年差唔多
操多d pastpaper 同埋唔識就問levturer 東爺唔識教書但係好好人
有冇人讀過hubio2😭 overall幾多分先有A/B+😭

平均八成就有A,不過聽Fiona話今個sem既學生好似特別,應該拉curve會幾大

平均八成就有A,不過聽Fiona話今個sem既學生好似特別,應該拉curve會幾大

mt個mean好高

mt個mean好高

Yes 上個sem hubio死左
但今個sem溫多左 pass左有7字頭都唔過mean
想問下ccn2008 chemistry in modern living 係米淨係溫佢比你個d mc同supplementary notes都夠拎A?
Mkt點溫 背唔到

同問

仲難過mo

背起上嚟 MKT易過MO喎 背啲嘢實際過MO好多 MO好多都係抽象嘢

mt個mean好高

屌出聲 我個班最高分98分
mean好似72定74 過mean幾分
其實係今次hu bio II mt易
至於上次個hu bio I 不了

mt個mean好高

其實相比dse bio真係易好多,所有野都straightforward咁問你

mt個mean好高

其實相比dse bio真係易好多,所有野都straightforward咁問你

我個班最高96 mean係80
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞