HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

要等架 我早幾日up左份2300字
等左9個字

我琴晚up架 洗唔洗㩒咩制睇?

你similarity寫咩? pending?

唉 d grpmate又唔理 又冇問交左未

你試下㩒一下左上個Originality

冇呢個制既 唉 究竟我係咪交左架

我尋日等左唔洗半粒鐘就有
都係你呢個畫面黎
或者你直接問lecturer啦
屌你老母邊撚個比流料話eunice鬆手呀仆街
追完post原來Jessie先鬆手
屌你老母仲要上Eunice 830
仆街

其實jessie唔手鬆,有fd跟佢拎C+
拎好grade個d應該真係做得唔錯

我琴晚up架 洗唔洗㩒咩制睇?

你similarity寫咩? pending?

唉 d grpmate又唔理 又冇問交左未

你試下㩒一下左上個Originality

冇呢個制既 唉 究竟我係咪交左架

我都試過同一科全部既asm都出唔到similarity
應該係d lecturer set左唔比睇
所以唔駛太擔心
不過我到而家都唔明點解要咁做

Eas2? 如果係 冇係正常 set左唔比我地睇
讀唔到又點改
咁check黎做咩
讀唔到又點改
咁check黎做咩

我個lecturer 話:咁咪就係考你paraphrasing n summarising skills 囉
2019 commu 拎a exam assignment mt要幾分
有冇師兄姐分享下
驚左成日 終於冇收到email
skill pass yeahhhhhh
聽日至完sem 有冇巴絲打聽日bio
Mo好多野阿

itb仲撚多

今日完sem走曬啲堂
Mo好多野阿

itb仲撚多

MO好讀過ITB好多
Mo好多野阿

上個sem MO 同ITB 中間淨係隔1日

今日完sem走曬啲堂

我今日都走左堂EAS
BIO點都要返去上 In Mandy We trust

今日完sem走曬啲堂

我今日都走左堂EAS

我fiona bb教hu bio好正

今日完sem走曬啲堂

我今日都走左堂EAS

Fiona bb
巴打聽日返黎sit下Mandy啦 包你有全新體驗
Mandy真心好 希望佢下年會教patho
Marketing撚今個sem 4.3科g背點黎得切溫
Mo
Consumer behavior
Itb

Agger
好撚多野背
最仆街係ITB
其次係CB

今日完sem走曬啲堂

我今日都走左堂EAS

Fiona bb
巴打聽日返黎sit下Mandy啦 包你有全新體驗
Mandy真心好 希望佢下年會教patho

不了,仲有中醫要溫
唉 engine econ好難 仲要擔心個死肥佬會唔會又出埋d陰濕位 陣間又出錯卷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞