HKCC(12)就黎FINAL+1001自動開post啦

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
add drop period果陣可唔可以drop左原本果科ds揀過第二科?同埋之前無報summer sem 可唔可以報翻?

第一條 可以 前題係你簡新個科ds嘅班係有位比你入

add drop period果陣可唔可以drop左原本果科ds揀過第二科?同埋之前無報summer sem 可唔可以報翻?

true
有冇人講下份gender issue assignment點做

同問

同問+1
CCN1003 考殘體字真係好濕鳩
唔想炒nego present

點會炒

唔知佢project比分嚴唔嚴吖嘛
點知individual比佢kill左

Jessie定Eunice?? Eunice就真係好少見人asm同pj攞A

真係好少見 灰哂機

jessie好那鬆手 script都係睇住咁pre 評語fluent in English overall B+

岩岩派左EAS2.....我老帥係Helen
份作文得56/100.....測驗MC 就22/30
其實我其他四科的測驗都差唔多滿分....
但係唯一弱點就係EAS..
本身但求有B...但呢家可能連B都冇
真係好唔開心...好想喊...
好驚成個GPA比EAS拉低左..

7成玩撚完
helen yeh 改文勁撚緊

7成有冇b

仲以為係Helen guo
eas mt啱啱好過mean 一兩分 個mean好似係62
份reflective 6x分
grouo pj peer review差啲俾人陰到砌我生豬肉
幸好discussion個part我應該講得幾好掛 Helen係咁講我幾好
唔知咁樣仲有冇B呢
岩岩派左EAS2.....我老帥係Helen
份作文得56/100.....測驗MC 就22/30
其實我其他四科的測驗都差唔多滿分....
但係唯一弱點就係EAS..
本身但求有B...但呢家可能連B都冇
真係好唔開心...好想喊...
好驚成個GPA比EAS拉低左..

7成玩撚完
helen yeh 改文勁撚緊

7成有冇b

EAS 2比winfred教
Asg1 76 Mc 25/30
MT 篇文就15/20
Gp proj嘅所有野 winfred都話係全班最高 雖然感覺上好唔可信
希望冇A都有B+
請問各位大佬CCN1050 Introduction to Probability and Statistics 大約exam要幾多分先A到

點會炒

Jessie定Eunice?? Eunice就真係好少見人asm同pj攞A

真係好少見 灰哂機

jessie好那鬆手 script都係睇住咁pre 評語fluent in English overall B+

我地勁認真背哂稿都係得b+

點會炒

真係好少見 灰哂機

Eunice通常出咩grade
中醫溫到high

點會炒

真係好少見 灰哂機

eunice好鬆手
中醫溫到high

你婆婆教定brian bb教?

點會炒

真係好少見 灰哂機

eunice好鬆手

派A?

點會炒

真係好少見 灰哂機

eunice好鬆手

派A?

有冇人講下份gender issue assignment點做

同問

Term Paper ?

屌聽日交 唔撚識做
係Assignment 2 interview/experiment個份
中醫溫到high

亂入: 我係拜仁教
有冇婆婆嘅講下tips
中醫溫到high

有冇婆婆嘅講下tips

我都係bb教,勿相認ok?
請問各位大佬CCN1050 Introduction to Probability and Statistics 大約exam要幾多分先A到

上上個sem我A+
mid term 75+
assignment 1,2 90+
exam唔知

好似係咁
返去睇下仲有冇keep再覆你

上上個sem我A+
mid term 75+
assignment 1,2 90+
exam唔知

好似係咁
返去睇下仲有冇keep再覆你

btw i miss you Crystal bb
中醫溫到high

有冇婆婆嘅講下tips

我都係bb教,勿相認ok?

再講落去就自爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞