仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike

港大理學碩士的數學理論undefined)

拍得住毅進制
1%同1.2%都無撚分別
其實柒左咪認囉,認句錯係咪真係咁難
我錯,原來佢有認錯,不過跌落地都要拿渣沙
其實唔係好明點解要咁執著係人數到
因為佢只有人數贏到
其實佢以前舊本土台時代係咪俾人笑過得果2萬人subscribe ,得二千幾三千人聽所以咁在意人數
應該佢不嬲係咁,佢有講過得幾百人聽就摺

當然仇狗都話收錢就寧願摺台啦
佢要同熱狗打對台話熱狗篤數呃課金
咪講死左永世唔收課金同少人睇過熱狗就摺台囉
以前佢夠話fb睇直播D益友個個都真人真名真相片
fb同youtube冇得篤數唔似livestream
宜家轉左陣地去youtube就逐個去數人地fb有幾多個「假」ac
又叫D獈友番工/得閒嗰陣開住部手機loop佢D片同廣告
直播嗰陣開多幾部device睇
係爭在未話youtube睇直播D獈友個個都真人真名真影片
所以其實佢D view數水份都有唔少
俾人黃標嗰陣就要生要死話youtube打壓佢搞到冇收入
燒山同youtube拆掂左之後就話youtube係公海可以接觸全世界
你班垃圾淨係識得喺fb同連登度圍爐取暖
但係佢又好得閒去mon人地D fb同連登post
白兵share人地cap佢圖佢第一時間去屌佢

媾尻aka
做狗公就有佢份
之前佢仲屌劉細良叫支持者一個人開多幾部機睇片睇直播刷view, 自己做埋一份,仲要叫人睇埋廣告,差在未好似足球評論人何Wyane咁叫人俾佢過有尊嚴既生活,所以請大家有廣告要睇哂所有廣告
不過人哋何Wyane由day 1 開始就已經請求支持者睇片順便睇埋廣告,俾動力佢堅持出片同過有尊嚴既生活。
但仇思達就之前屌劉細良屌到大大聲,依家自己就做返一模一樣既野,有人批評佢,佢就屌人話批評佢既人針對佢,眼紅佢,小學雞,依家邊個小學雞呀仆街
佢啱啱開台無能力cap水
咪sell自已唔收錢
最叻扮可憐話d大台同下面d支持者點樣人多蝦人少欺壓佢
結果依家有d名氣咪又係用follower數去兇人
有冇人知佢幾時開始養貓?
養貓養到財色兼收都咪話唔勁
雖然仲未掂到波皮就已經俾人del post
應該都好耐下
Aka冇乜波路不過對腳幾正
https://lihkg.com/thread/2068899/page/1
[內附懶人包]一鍵投訴紅官蘇文隆

幫推
係無咩分別但係留意返大灣駒話係唔夠1%,咁就鳩得濟
佢中文水平咁高,無理由無聽過/睇過差不多先生傳呢篇文章
佢知都雙重標準㗎啦 最鍾意捉人乜乜物物 人哋話番佢又咁咪講而家講佢唔好講我咁話叉開話題
胡志偉話毓民係先知
大灣駒洗唔洗又改口叫返教主唔叫黃生
胡志偉話毓民係先知
大灣駒洗唔洗又改口叫返教主唔叫黃生

Y
有人D100 phone in屌鳩胡志偉毓民衝緊果陣佢地仲只係乖乖地坐係到投票
問佢點解果陣班泛民慢毓民咁多
販民進步左
碌撚係怨婦鳩屌
所以唔洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞