仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
bilibili

順便轉埋立場 支持廣州話先係真粵語
仲有人聽條戇鳩講野真係奇蹟
你都咪話啊
佢成日打飛機話自己係萬人台
其他做唔起嗰D個個都眼紅佢
佢舊嗰D益友聽到佢幫手起高鐵撐國歌法23條逃犯條例都走得7788
宜家D獈友9成9都係佢返販民之後先開始聽嘅黃屍廢老
間唔中有幾條柒碌話自己16年甚至高登撐佢都宜家
成堆熱狗水泥隊玩分化好好笑

黎黎去去都係困幾件
開多d acc得唔得
呢度係連登,唔係你個高清本土台facebook group, 鬧你仇思達兩句就屈人係熱狗呢招係你個圍爐群組就有人和應你既
做kol做到佢咁都算折墮
2016果時日日扮本土屌泛民 點知而家痴埋去垃圾泛民度
真係立場無限轉扮乜撚野本土丫
仲有條柒碌成世人唯一有用同最夠pop係果次書展食熱狗
以為好撚型 點知食左2秒就俾熱狗兇番轉頭
今時今日既佢同本土咩關係都冇,但個台仲係叫「高清本土台」
第一次得隻獸胃衝出黎柒,意為好得意

第二次鳩達帶班o靚出黎兇一兇就縮返入閪到,扮撚晒蟹話唔係挑機,肉鳩酸到
https://www.youtube.com/watch?v=eGUO5awyGHo
經典重溫
有藍屍endorse係唔同D
你D益友喺邊啊
連登契爺bob叔最愛之一
之前唔知係邊個post有人講過佢開台時成日自吹自擂話自己出街有好多人認得佢同佢打招呼,暗串佢眼中撈唔起上唔到位既kol無人識,但之後有人講話試過有街撞到佢,都未開聲叫佢,只係望左佢兩眼就即刻迴避人眼神走都走唔切
佢喺高登開台果陣成日都見低踏
成日竄d新人開台冇人聽
而家幫你宣傳
皇恩浩蕩咁
[公投未來]全城罷工罷課 繼續集氣
https://lih.kg/2058733

幫幫手推上熱門

最新亨利同仇思達互片又係好撚好笑
得閒先再cap返圖
笑到宜家仲笑緊停唔撚到
條友mon post mon到check人哋個page入面留言既acc

逐個起底真係要起到2046

fb已經要人經常出post先叫真人
youtube(都唔使你有icon)係咪要日日出片?

btw, 你block人同人地set privacy唔俾你睇咁咪冇野睇囉大灣駒
唔怪得鳩達老婆笑鳩你唔識IT啦(雖然唔係幾關IT事)
斷估陳興旺同犁牛唔係真名掛
犁牛好似係高登電台年代已經孖住佢一齊主持節目

唔係比節目內容質素而係比點擊率,like既數目既,咁即係誰大最惡誰正確啦
仲越來越有趣應該會有好多花生食

最衰fb冇得睇view數
否則應該係繼64支那會冇籌錢之後又一大回力鏢
課 like 得啦, 課咩金吖
三姓家奴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞