仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
2019前:記得做齊益者三友,課Comment課Like課Share
2019後:記得做齊益者三友,課Postcard課Youtube課Patreon
如果係page既話,個管理員係有得睇返,仲可以detail到返個時段最多人睇
佢係串亨利個post真係肉撚酸到
亨利開Patreon仲早過大灣駒
咁佢算唔算係追逐群眾尾巴嘅尾巴?
差D唔記得中大email係patreon界老前輩
有咩柒得過課 Patreon 比大灣駒
仇狗話識咗好多年,唔計
亨利回得好型,佢就係話比你聽佢有正職唔係全職kol,唔洗為課金迎合任何人,所以好多時佢既見解係好特別
成個post最好笑係呢張圖

聽電話先啦
認唔認同一件事,起碼享利屌泛民屌足幾年都係咁
但呢幾年大灣駒究竟中左幾撚多回力標
佢把聲真係一聽就永遠都記得
重點係我唔認同仇思達,屌鳩佢,唔代表我就係亨利既信徒。
成撚日話香港人要覺醒,要有獨立思考,聽政治kol鳩噏都係當知多樣野,信唔信值唔值得參考就等自己分析,但有好多人就聽完諗都唔諗就信到十足
泛登仔>亨利:你分化你熱狗你五毛你共諜你怨婦你鳩屌你老婆係黑警
泛登仔>大灣駒:神駒分析精確獨到,泛民已經有進步,全力支持35+,進軍功能組別,中共使橫手都要去投票,不分化不割蓆,兄弟爬山各自努力

拍完片冇野做就逐個check
check完擺上圍爐group開心share

有咩好酸佢?因為佢果十幾萬subscribe 同youtuber 帶來既收入?定係酸佢可以有十幾萬人聽佢指點江山?

好心嗰啲認為我批評「泛民」就叫做「熱狗分化五毛共諜」嗰堆傻粉,自己block我算數啦!節目又唔聽,一味捕實個Facebook,又要唔妥我,又要留喺度。到被我抽水又呱呱嘈,轉去販民大台日屌夜屌吖嘛。我一早唔再以鳩屌作為節目風格,太無營養。唔啱聽就走,好閒㗎咋。
黃生
其實佢set做只係朋友睇到咪得
亨利真係貪錢嘅話早就學左大灣駒咁返販民啦
使鬼開medium等人clap咩on9仔
求其吹下35+都收課金都收到手軟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞