仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
講咩
隻大灣驅係咪同jojo Wu 反左面?
同你老母反咗面
同黎牛, 陳興旺, 反左面
即係大灣驅同佢地3個都反左面?
屌你老母返去同你老母含撚啦
老母邊有撚含呀, 白痴閪.
戇柒鳩鳩咁, 食撚咗冰呀
原來條友係白痴
我見jojo Wu , 陳興旺fb unfriend 左隻大灣驅
陳興旺同jo wu頭先打上去直播嘈, 你唔知咩
成大半年冇聽佢節目, 嘈d咩? 花生🙏🙏
覺得自己做起左起人飛腳?
佢主要係開火回應幾樣野

1. 佢從來無受話過黃毓民恩惠,所以根本唔存在咩反唔反骨
2. 佢從來都唔埋堆,聯群結隊,亦唔會為左攀附權貴而去識呢個識果個,所以佢根本就唔會為咗返泛民而去埋泛民堆
3. 佢對亨利同白兵作出指控,話佢哋搞咁多野反初選,到最後會露出尾巴,幫熱狗拉票,叫人投票俾熱狗
4. 回應點解收課金,佢話以前攻擊係熱狗,開台發佈同收集熱狗既衰野,呢啲係公益行為,緊係唔可以收錢,咁之後佢做既係屬於佢自己既分析,咁佢點解唔可以收錢,你眼紅唔抵得咪自己開返個台

記得大概就係咁上下
柒既level同佢話離開香港就係去澳門一轉無恥到
玩捉字蝨佢最撚拿手
佢真係無受過黃毓民恩惠?
檯面同直接又好似真係無

檯底無人知啦,但簡接條菠蘿雞應該以前痴埋痴埋唔少毓民fans,班老鬼如果到今日仲聽緊應該送唔少錢俾佢洗

記得以前有個叫咩陳伯既友打過上去,都幾疊水又闊佬

我諗仇狗到今日都唔咬毓民都因為呢班金主
興旺陳同犁牛同仇思達反面?
搞咩
仇狗個朵都臭哂啦,立場成日轉,過街老鼠
陳興旺唔係幫手做節目咩
無聽 咩事
佢依家D黃絲叔叔姨姨fans 咪又係當初食熱狗時儲落
佢唔係打住幫黃毓民既旗號邊有咁多毓系成員爆料幫佢做起個台
之後書展又有同黃毓民影相sell自己本書

咁叫無受過黃毓民恩惠
佢宜家個台19年先開wor, 又毓系成員幫佢?
書展sell 書黃毓民吹雞買左好多本?
聽你咁講真係同黃毓民唔好有接觸好D, 每個月三萬蚊比黃洋達係恩情, 書展影張相又係恩情, 總之黃毓民口中讚下你已經係恩情, 好大劑
昨晚直播佢用咗有冇出黃毓民既糧,有冇參選搵黃毓民站台幫自己拉票黎做例子

我諗佢係覺得要有直接錢銀上既交易或者係幫佢係選舉站過台先叫有受過佢恩惠
書展影張相就叫受過恩惠, 你講出來有無面紅, 唔怪得咁多人欠左黃毓民
去轉旅行當找數都up得出,未撚見過有人咁撚契弟,出個post話自己柒撚左咪算。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞