仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
呢條友咁耐都係嘴砲
有咩貢獻?
日日都開口埋口私怨私怨
你知唔知乜撚野係私怨啊?
鳩達講咩狗主榮主水泥隊賣小強
下面班𡃁又跟佢講埋一份
大灣駒講咩私怨眼紅酸友急獨派白票兵
你(獈友)又跟佢講埋一份
你同熱狗除左一個奶販民一個屌販民之外仲有D咩分別?

btw,你大師兄陳興旺浸死左未?
私怨傻粉你講緊乜

唔同意你=撐仇?

睇到你盲反得咁7先忍唔住撚化下反仇軍
學你大灣駒話齋你露出狗腳喇獈友

大灣駒屌人就真係私怨盲反喇
撐完熱狗屌熱狗 撐完本土屌本土 撐完建制屌建制
以前屌販民屌得咁過癮 宜家排隊番泛民有大把人等住佢道歉
三姓家奴有利益連自己姓乜都唔撚記得
睇到你護主護得咁柒先忍唔住撚鳩你隻獈友咋
係幫佢就拿拿聲儲錢移民再課金畀佢去旅行

是其是非其非講句
眾志專家小麗刺客燈到羅37同小麗老母入垃圾會畀共產黨DQ呢下不得不讚

btw,你仲未答我你大師兄陳興旺浸死左未?
排隊返3毛啦

好簡單 你做得7咪屌9你

4年前販民賤 係抵屌

宜家有改善就唔讚得?

露哂底啦反仇軍 好似你咁就係對人不對事
講到仇思達屌人就係正義咁

舊年屌堂主,拎埋人哋既情緒病黎玩,係直播到扮情緒病病人,係咁提住人哋每月收幾多錢課金,而自己今日又收埋一份,人哋一提佢收課金收錢就發癲。

今年就係咁屌白兵,係咁老屈人白票兵,仲要係無證據既情況下facebook出post屌白兵屈佢仇思達收共產黨錢,到今時今日都未拎到證據出黎人哋幾時講過佢仇思達收共產黨錢,佢仲係咁拎人哋以前份工黎笑,依家邊個私怨
4年前販民賤 係抵屌

宜家有改善就唔讚得?

反仇軍思想好撚7死板 鐵板一塊

永遠唔識轉通
含仇軍除咗講私怨外仲識講乜
硬過鐵板
風雨條柒頭有仇狗既post就仆街咁仆入黎

除此之外都未見過佢出現係身到
仇思達本人嚟掛
仇思達條高登過街老屎都有打手真係笑撚左
條撚樣開分身都唔撚係第一日啦
屌,條撚樣扮哂學霸咁,爭做d咩鳩大專學生校董,就知係鍾意依附權貴啦。
啱呀,痴完熱狗就本土,屌鳩本土就痴教主,見教主無咩利用價值,就跟番飯民 35+,出年佢未隨時加入共產黨都得囉。 有Sample架呢d人, 例如d咩野 何志光 之流
祝自己生日快樂
佢已經練定哂D紅歌同匪語
準備轉channel開live做節目
三性家奴。
唔係佢本人咁緊張話佢做乜
三家性奴就有
順邦神駒:

「急獨派!
急獨派!
急獨派!」

2018年仇狗:
我都冇利益冇收錢 鐘意講咩就講咩

2020年仇狗:
希望大家多多支持我呢個台 payme係右下角到
惡安法一公布
咁多反仇軍上水發癲

係咁性幻想 陰毛 好撚樣賤
本土老人台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞