仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
仲繼續舐緊之鋒袋低
唔知佢知唔知河童比西人屌緊佢屌票呢?
反仇軍之前話人唔屌建制 只屌販民

宜家又話人狂屌建制 都要入位

反仇軍 完美示範 真正對人不對事既群體
仇狗洗q理鬼佬咩,含河童有錢收咪含大力啲

唔對路最多咪跳船,都慣既啦
型你老母咩傻閪
佢老婆當差 OT都夠養起佢啦
尤記得你條懵撚一年又係咁吹奏仇思達
屌你老母真係賤種嚟 出爐鐵
咁同當初嘅蔡佳洋有咩分別?
屌人唔屌建制屌販民之前有冇同蔡佳洋道歉話當日屌錯你,宜家我要追逐你追逐群眾尾巴?
顧全販民大局咁撚重要當初點解要屌販民啊
你回力神駒就係最撚對人不對事嗰個
時勢你都未分到

屌果陣 因為販民仲未識進化

當販民都肯變通 肯做返少少正常野
唔通因為過往屌過佢所以就繼續照屌
你呢種叫為屌而屌

選舉月仲要就快到

反仇軍正宗死板一塊
私怨行頭
亨利回得好型,佢就係話比你聽佢有正職唔係全職kol,唔洗為課金迎合任何人,所以好多時佢既見解係好特別
型你老母咩傻閪
佢老婆當差 OT都夠養起佢啦
尤記得你條懵撚一年又係咁吹奏仇思達
屌你老母真係賤種嚟 出爐鐵

又要威又要戴頭盔
又要屌人又唔撚夠膽俾人睇到
劉細良搞分化你唔撚屌柒佢係熱狗五毛
食兩家茶飯搞到自己兩邊不是人
咁撚蛇gwe就咪撚出黎做咩kol帶風向啦
返去讀新聞扮評論算啦
白兵講句你阿媽係女人嗰陣記得去屌佢投白票啊

屌果陣因為販民仲未識進化到數唔夠票就收工走人啊?
李柱銘宜家變通跟你大灣駒撐23條喇
快D選夠35+入去幫23條國安法保駕護航啦
都話左佢果句「是其是,非其非」係無撚敵,可以將佢所有回力標,轉立場同以前俾佢屌過,今時今日又佢瀨返人鞋底合理化架啦
證明以公眾觀點出發
而唔係單純為迎合你班政黨而發聲

論點與時並進 貼地 連中老年人 師奶阿叔都fit到
已經秒左以上果堆9唔搭8既kol
仇狗你真係專業諧星
agger 扮毓民乜人都屌 但係完全唔係嗰皮
見風駛艃就見風駛艃啦,扮咩與時並進
一年前屌人排隊番泛民,依家奶泛民奶到雪雪聲

響支那壓逼之下班中老年人師奶先知道怪錯後生 呢種覺醒係進步
佢條柒頭咁既情況下番去奶民主黨支聯會
退步到咁好意思同人比
黃毓民除左屌鳩人之外,跟住都係無鳩用
你好呀仇思達
風雨總有限期,一年前撐大灣駒,一年後轉軚過兩三次都繼續撐
因為佢就係仇思達本人丫嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞