仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
有無台 半夜三更有中年老年人會打上黎
仲分享係前線感受

你呢類同群眾溝通都做唔到 係到抹黑中傷

垃圾狗仔水泥隊反仇軍
呀仇生,依家邊個唔成熟,邊個心胸狹窄?
每次有人對你既立場/意見有疑問/質疑你都唔係同佢論點辯論,一味只係用情緒宣洩去兇人。

舊年堂主同你互相攻擊,佢就拎你屋企間屋公司黎攻擊你,你又拎返人哋收變錢課金黎攻擊返佢,你仲拎埋人哋既情緒病黎攻擊佢。

今年亨利就一直都只係陰D陰D抽你水,講你既論點有咩問題,但你就開口埋口都係講亨利眼紅你,個節目無人睇,上唔到位既kol而唔係回應返人哋對你既質疑。無啦啦屌鳩白兵話佢屈你收共產黨錢,到今時今日都拎唔出證據,而你就mon到人哋個facebook,youtube既片實一實係聽佢有冇講你再笑鳩人哋想借你上位,完全唔係論點討論。

依家邊個唔成熟,心胸狹窄?
咁搶口?

能屈能伸 有野就大方面對

總好過似你咁鬼肉酸

打上去講啦咁鐘意駛
大氣電波6千幾人聽緊
今時今日都仲吹到35+我覺得大灣駒你真係奇材
35+本來最基本係要否決財政預算案(a.k.a.35+反對票)
吹下吹下俾你大灣駒吹到變要35+非建制派
然後你大灣駒上一句話功能組別議員要顧及業界利益未必會投反對票
亨利早你幾個月講同一句你屌佢鳩屌泛民老婆係黑警又人身攻擊人做豬亨
下一句又話選到入去佢地就會團結投反對票
你覺唔覺得你有D精神分裂
反仇軍賤到無倫

專扭曲人地說話 再亂打草人

泥漿摔角哂時間
仇生你都真係好撚野,你真係可以完全當自己幾個月前講過既野無講過
人地亨利屌緊販民嗰陣你大灣駒又喺邊啊?
2018年你大灣駒仲讚緊人屌販民屌得出色要跟人學野
2020年你大灣駒反轉豬肚就係屎又人身攻擊又盛
大灣駒為私怨 心胸脥窄
衰撚過黑警
能屈能伸係一時忍讓,之後反枱
佢都已經五體投地,扮咩能野
定係已經為下次跳船做定準備?
仇思達你最撚鍾意咁架啦,唔夠人講,理虧就話人扭曲你說話,之後再講唔想泥漿摔角哂時間去幫自己解圍

其實你識唔撚識去用論點去回應返人既啫
有無台 現場直播唔撚做 前線唔撚上
半夜三更有中年老年人打上黎分享前線感受當自己上左前線
然後又話唔夠黑警同共產黨鬥 唔鼓勵人出去
你呢類同年輕群眾面對面溝通都做唔到 係到抹黑中傷
垃圾大灣駒
仇生除咗話人私怨撚有冇第2句
白兵果樣明明係話緊仇收泛民錢,唔知佢點樣解讀到白兵話自己收共產黨錢
可能佢覺得泛民=共產黨
bob叔又瘋煙

反仇軍會點兜
bob叔話 神區台係已經大部人心聲

同唔好理d人點講講 似乎直指呢到d水泥隊反仇軍
咁係事實黎 怕講?

連波嫂都出聲讚神區 加油

波嫂係咪都撐惡行?
2019年69 已經話係無用 鳩做

係過百萬人 同抗爭者 滾動到

相反反仇軍無人性為怨恨 繼續惡行

仲過唔過到自己果關
仇思條毒撚除左識報新聞之外仲識啲咩?
BOB叔平時仲有聽捉鬼天師劉細良添
溝aka
唔識 但都夠吸到 老少咸兒睇
有乜問題 無良有部分係有point
bob叔叫你唔好理d人點點講
但係你又逐個comment覆
咁啫係
A.你大灣駒唔聽bob叔話
B.我地唔係水泥隊反仇軍
自己揀
要用一個飲食kol去support自已既政見你就知佢有幾柒啦
bob叔呢D咪正正係仇思達依家想爭取既客源
黄絲有D閒錢又想對社運付出,但本身又唔太會去了解背後關係
講緊普通大眾 黃友都buy牙 淺藍轉黃
用州都捉錯哂 怨恨上腦
懵柄傻仔
bob叔話 神區台係已經大部人心聲

同唔好理d人點講講 似乎直指呢到d水泥隊反仇軍
BOB叔平時仲有聽捉鬼天師劉細良添
要用一個飲食kol去support自已既政見你就知佢有幾柒啦
bob叔呢D咪正正係仇思達依家想爭取既客源
黄絲有D閒錢又想對社運付出,但本身又唔太會去了解背後關係
講緊普通大眾 黃友都buy牙 淺藍轉黃
用神都捉錯哂 怨恨上腦
懵柄傻仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞