仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
泛民啲錢畀劉細良cap曬,咁大灣駒燒山D100花生台支那會民主黨又會分到
大灣駒幫手起高鐵蕭定一捐錢俾七警劉細良做中策組都返到販民啦
投共收得仲多佢地唔第一個仆過去咩
亨利以前都有去64集會有投票俾販民有跟蕭生捧人力
唔熟書就唔好衝出黎柒啦
少來呢套二元對立啦,亨利貪唔貪錢,cap唔cap水我唔知,不過我只知道亨利cap唔cap水都影響唔到仇思達為左cap黃絲水而改變立,內容變得閉入黃絲口既事實。
萬邦唔知係做咩工程嘅呢
你係咪戇鳩嫁,係要搵錢嘅就唔會黐住鱷魚啦
唔黐鹽蛇唔通黐毓民咩
賣台仲霉過atv
自己出嚟搞隨時仲賺得多啦屌,佢嗰啲節目成本唔使咩是但搵個地方坐低就可以噏
鹽蛇出咩offer俾亨利大家都唔知

自己搞除非真係拎部電話就嚟做
想有啲set up點都自己出使費

而家mihk又有儲落一批觀眾
做咩要走
屎味咖喱 vs 咖喱味屎
大灣駒個人fb成兩日冇post野
唔通佢真係收皮放棄左fb?

非也
佢只係返左去圍爐group繼續靠屌人去聚粉
仲要用最拿手嘅回力標

佢拎支槍逼人比錢?
有片睇未? 想睇琴晚大灣駒開亨利波?
尋晚D華麗轉身真係精彩
之前11月話李柱銘去美國幫手遊說支持反送中
佢俾人告非法集結美國發聲明譴責中共顯示美國好重視佢
尋晚又話李柱銘撐23條立法又叫人唔好制裁香港雖然係講錯野
但係佢已經冇哂政治影響力美國唔會聽佢講

之前又話35+可以否決議案推倒23條選黃特首然後就有雙普選
逐個界別走去數邊個可以攞到個位
宜家又話35+到唔到都成問題
就算選到大陸會都DQ
更加唔使諗黃特首同雙普選
又屌人黃店唔去登記做選民
不過都係要去投票撐35+
話咩等美國睇到香港人嘅決心
中共DQ就幫美國張分紙加分
撐35+收埋收埋D課金又唔撚去捐錢俾35+初選眾籌
又話販民大台會有人認頭唔使佢捐
口爽荷包立

呢頭話黃碧雲初選贏左都要跟民意去投佢
嗰頭話教協唔參加初選都冇佢辦法
又屌新晉素人區議員唔好咁大諗頭去同販民大台爭議席
顧掂自己D地區工作先
奶販民奶到七情上面
以前做人網同謎米同mihk冇課金收又係屌販民
宜家開多個medium同patreon有課金收又係屌販民
佢迎合左邊個?
昨日先有人係佢個chatroom叫佢捐錢,佢即刻推塘話佢又唔係議員,又冇諗住選點解要佢捐
佢果句「是其是,非其非」真係屈撚哂機。
可以將佢每一次既立場轉變同前後矛盾都合理化
太長,唔得閒睇
https://youtu.be/k7givaWIC7k
成集淨係掛住屌禮義廉鄺星宇斬人同share佢D裸照
又屌人唔屌禮義廉斬人
咁你大灣駒聲討左水門雞老闆俾人打未啊?
可以咁詳細逐個點列返出黎,都真係好好心機
https://www.facebook.com/112579160269287/posts/172040204323182/?vh=e&d=n

大灣駒忍左3日終於忍唔住要玩返fb
撐袁爸爸之餘不忘踩返兩腳以突顯自身優越感
睇黎佢仲未買定跟劉細良定袁爸爸好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞