仇思達要反毓民了

657 回覆
126 Like 17 Dislike
白痴豬心論
性幻想話人去選
人地一早講過無話選

你估個個好似你咁膚淺淨係諗住個議席

開多d ac先啦水泥隊
仇思達你唔係專業中文碩士黎既咩,咁簡單既中文都睇唔明?
依家係講緊你唔會去選,因為你係連去選既膽量都冇。
所以話你9唔搭8

第一 你點知人地唔選 係因為無膽?

第二 按你唔選就係無膽logic
劉無良 腦燒 綠帽達呢堆無選都係無膽 唔配做時事9upper

私怨行先 上腦真折墜
啤梨都爆尻仇思達轉呔
你戇鳩唔係扮,先唔好講你做節目公開講既嘢有幾多回力標,扑到頭都爆

你個中文學位賣屎忽換㗎?邊撚到有人講我地關心議席?

話緊你就算想選都無撚人會支持(金錢定名譽)你呀

唔係我無料屌唔到條女,係因為我唔想屌你都真係自慰大師黎

你咪繼續幻想所有人都係水泥隊囉

當初痴鳩毓民你咪又搏佢撐你,知道佢唔蘇你就去含支那,見勢色唔對就去含泛迷比你買中咗,含到班傻閪左膠廢老返黎

而家你咁撚成功仲點解要上黎打嘴炮
今日既節目?

笑撚死
上年撐23條吸引五毛做獈友
今年撐35+吸引傻粉做獈友
證據連登有大把
求其打大灣駒三隻字都大把你睇
係你大灣駒蠢到以為冇人留底
諗住del哂D片同archive就可以毀屍滅跡
都要你買定先誅到心架
開頭又話唔選
轉個頭又選舉近了又初選近了
講到以為大灣駒你要出黎選
宜家又話唔選
撐35+又話唔好咁膚淺淨係諗住個議席
咁啫係仲要唔要個議席
大灣駒你不如睇下醫生先啦
等睇壽司達屌鳩啤梨
夠撚膽咩

啤梨哥一定屌撚死佢
加埋匡正同塔哥
低級技玩分化
選舉近了=想選?

你理解能力去驗驗IQ先
傻佬發現

阿叔師奶銀髮 一樣 可以屌人轉撐後生

你都係無乜腦。都係一句係私怨

轉風最勁就係反仇軍 跟尾狗
你屌白兵叫人投白票嗰陣話佢如果唔係想叫人投白票點解要強調自己會投白票?
「我冇叫人投白票啊,不過我就投會白票,你地自己諗」
用返你大灣駒同樣邏輯
你唔撚係想去選咁點解你要強調選舉近了?
「我話唔去選啊,不過選舉近了,你地自己諗」
人地擺明唔妥你仇思達啦
點分化?
你宜家係咪啫係認你個台係廢老台?
你宜家唔撐後生,走去乞廢老D課金?
你唔係不分化不割蓆咩?你宜家想搞分化?

黎黎去去都係果兩句,從來都唔正面回應人哋對佢既質疑,一味話人想佢收皮,擊倒佢
已經回應左

反仇軍硬要扭曲人地

其他本土友又係咪返販民?
係連登佢咪又係咁完全駁唔到就扮盲 ,再唔係鳩嗡兩句無邏輯關係既當自己贏咗

仇狗你話企係群眾果邊,但係泛登都無半隻益友黎幫手拖喎,點解既
仲有冇同囡囡有下文?
屌,當時支持得35+既人

一係天真嬌加失憶

一係為左選得幾多個位就選幾多個位,送假希望俾選民

泛民就好撚明顯係後者,仇斯達就。。。

已經到六月尾,35+一事上,誰是誰非已經好清楚

白頭佬,同其他泛民老議員,老不死既泛民長老。明明跟群眾,現實脫撚曬節,時到今日都不願退下舞臺,香港重邊會有前途。

重話自行立國安法呀屌你,連同路人都唔撚係啦

重好意思話泛民變左,肯出席投反對再講啦

btw,仇斯達當年都大大聲話唔撚會收課金啦。宜家不知收得幾開心。
厹樣
開個屌白兵既POST咪會見到益友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞