伊斯蘭朋友返香港守封齋月俾港共政府玩

420 回覆
518 Like 37 Dislike
依個post嘅comment乜lun嘢事
香港有宗教自由 你困住人地又唔provide翻佢宗教需要嘅嘢 咁都可以blame the victim????
香港政府 一向都係對外人好,對香港人最差
外人 包括大陸人, 白人, 黑人, 南亞人, 日本人, 台灣人..........
港共正常表現
穆斯林咪就係應該新疆咁對待囉
呢個政府係咁㗎嘛
係 樓上d人mean撚到
大家要獨立思考
港共繼上次藍色清真寺之後又一次欺壓回教徒
遲D 香港主流是支那人

有排都未到 南亞人/伊斯蘭人
唔提供halal food 唔緊要
唔比家屬提供就好有問題
乜野困住人地?醫學隔離呀,咁concern 齋戒月食野問題咪等完左齋戒月先返黎囉,香港唔係回教國家,知唔知咩叫入鄉隨俗,你去日本,人地俾魚生你食,你又屌尻人做咩唔煮熟佢呀?
使唔使改埋香港婚姻法,取消一夫一妻呀?駿洋邨改埋做駿洋清真寺先啦
返黎前已經知道要隔離
做乜而家黎到又唔肯入村

另外果啲乜乜自由乜香港仲有咩?
P牌狗可以食💩
Push
就算衰到監獄都會有清真餐揀
呢d思想咪大陸人
香港人先係主流
新移民唔好搞亂香港
同支那人一樣,永遠自我中心,要全世界就尻佢咁
halal food係基本野 唔係厭尖 更加唔係特權
人地都有居留權架

如果咁多香港人都幫政府護航 覺得冇特別安排都叫合理
宗教自由都唔識尊重 香港人憑乜野捍衛人權
入鄉隨俗 唔等於要難為人 令佢地守唔到齋戒呀
地方習俗同宗教習俗識唔識分呀?
咁多要求咪撚返嚟囉
直接見阿拉啦
唔鍾意咪bomb 9 us 囉
得個講字冇用
港共已經透過射藍色水摸清你哋班allahu akbar個底
原來連登仔喺對待伊斯蘭上面同政府睇法係一致
有求於人要吹雞就手足
無事嗰時就鬧人係阿叉、蝻亞狗、麻撚煩、有特權、拎香港人資源
就係班垃圾搞到香港咁
唔通依家仲要照顧多班人
香港人要捍衛返自己
外來人一係接受本土文化 一係離開香港
我只覺得好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞