伊斯蘭朋友返香港守封齋月俾港共政府玩

420 回覆
518 Like 37 Dislike
اڤ ڤربيذأن انتارا اندا دان ڤوليس هونج كونج؟ اندا راسيس اورڠ يڠ لبيه باءيق؟
(你和香港警察有什么区别?你是比他们好的种族主义者吗?)
按照你们的华夏传统,我是洋人这没错。你们不是把“非我族类”分为胡人和洋人吗?区分的标准是有没有被华夏揍。按照你们的华夏礼节,你既然揍不到我,就只好毕恭毕敬的叫我一声洋大爷了。
百度不是你们华人的网站吗?
守唔到搞到人地落地獄㗎
政府有冇 每日輸入150南亞人先??
睇番外國恐襲

99% 都係攻擊平民
因為平民 易入手
其實我一直認為
呢場抗爭入面, 真正有參與既南亞人數量唔多

反而 大陸新移民 參與既人數更多
成日見到有D 大陸新移民 用帶有口音既廣東話屌警察

前線被捕者, 都有好多是 大陸新移民, 有D上法庭果陣因為唔識廣東話, 需要普通話翻譯
反而南亞人真係無乜幾個
幾個月前, 空姐 是「手足」

家陣已經變番「飛雞」
Pin 依個

過幾個月前先多謝南亞手足,又重廈大廈遊。 試下唔好比種族去定義香港人。 肯支持同保護香港價值就係香港人,就係手足,唔理你咩人咩背景。你話佢地係巴裔就唔係港人,咁樣同共產黨話黃皮膚黑頭髮就係中國人有咩分別? 2020年啦,思想開放進步少少
呢班巴基爛坦出事就走黎香港都係手足?
好多南亞人得個講字
成日自稱係黃,但咩都冇做過
對手足公平咩

1.2016年既人口普查。就巴基斯坦人而言,住左香港十年或以上就有九千幾人,佔香港總巴基斯坦人口一半。其他種族你自己有得睇,講野前做下功課先,唔係一口咬埋黎就你一定正確。事實係大把人黎左香港過七年。

2.拎過期垃圾Visa 既如果唔係香港居民唔會入到境,唔明你up乜。見以下資料:

「3月25日起,非香港居民不准入境,具體措施為:

所有非香港居民,從海外乘搭飛機抵港,不准入境
從內地、澳門、台灣入境香港的非香港居民,如果在過去14日曾到海外,不准入境
香港機場停止轉機服務
從澳門、台灣入境香港人士,包括香港居民及非香港居民,都要如內地返港人士,強制檢疫14天」

3. 一句南亞狗賤過地底泥都知唔會同你傾到咩,唯有祝你健康平安,心想事成。
香港偽政府跟宗主國冇宗教
點會理人地?

香港偽政府有專重?
偽政府唔要佢改拜刀近平已經好俾面。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞