伊斯蘭朋友返香港守封齋月俾港共政府玩

420 回覆
518 Like 37 Dislike
唔想隔離就咪撚返啦
個問題咪就係non halal food...
我唔係伊斯蘭唔敢講啦,但同時有傳言係呢d去極端化課程有要求學生學習中國食豬肉文化
起碼佢地有俾錢
每位$6000
好過武漢同日本返黎個班
笑話一則

多元文化
香港是融合了多元文化和宗教的繁華都市,不同國籍的人士和諧共處,互相尊重。所有宗教、種族的傳統和習俗都能相互包容,反映了這個城市的大都會氣魄。民眾可以按照自己的宗教信仰,公開進行崇拜活動。

http://www.discoverhongkong.com/tc/plan-your-trip/traveller-info/about-hong-kong/language-and-culture.jsp
你英文dse合格嗎
點解屋企人帶食物唔得,唔係不嬲都可以?
祈禱既地方係非常重要,多發穆斯林話中國正在去穆斯林化。唔洗幫佢兜
連登仔幾時變咗左
一定要提供 halal food比你?

雖然港共都係仆街但係呢單冇錯喎
垃撚圾
咪撚食囉
咁即係新疆隔離營一樣無問題
新疆係直頭虐待人喎梗係有問題啦
但係唔提供清真食物我覺得冇問題
武漢返來既都要自費
港共唔派豬扒飯已經好叻
我上個comment係評論緊有啲國家呼籲穆斯林唔守齋戒月嘅做法
至於仆街中共啲所謂再教育營就收皮啦 全党死清光 他媽死了
其實係可以完全唔入都得,但佢哋鍾意聚埋一齊做禮拜.
其實你地有冇諗過政府都係想佢地帶毒返嚟,咁就可以有借口禁聚令過晒啲敏感日子
一向都係香港既特色
明既,自然會明白
監獄都有清真餐
我諗英國返嚟嗰期太多人隔離營擺唔曬先焗住家居隔離
呢排冇咩人要入隔離營 多返啲位咪可以穩陣啲全部入隔離營
對社區嚟講都算係安全啲嘅做法

不過配套就要改善返喇
都話左係毛孟靜議員既主意
召喚雄哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞