伊斯蘭朋友返香港守封齋月俾港共政府玩

420 回覆
518 Like 37 Dislike
巴打,佢哋係強制入俊洋邨,英國,大陸返嗰班都唔駛強制入俊洋邨,算唔算sort of坐14日?
仲有,睇下俊洋邨同其它隔離中心餐單有冇素食,有素食就證明左政府有諗過take care茹素人仕。咁政府就係雙重標準。
所有美国论坛就用必须用美式拼写?
We call it RACISM here in the U.S.
Tak faham lah. Dan tak nak!
濫用手足呢個詞,實際上好多留學撚外遊係深藍,完全唔係同路人,自己無事就走去外國,外國有事就返香港,唔會當香港係個家,呢班人連本土嘅藍絲都不如
push
呢班人有選擇既話唔會返香港
講左啲咩 自己參透下
湖北腥香港人有選擇既話都唔會返香港
你世界觀真係廣,所有知識都係靠睇支那source 得返黎

錫克教,hindu, 猶太教(kosher food),佛教都係限住有咩唔可以食,係咪全部邪教?

就算天主教都有人主張星期五唔食得肉,跟著老麥為咗呢班人去推出左著名嘅魚柳bell

況且成篇文無論述,淨係得論點同個唔關事嘅stat
用返魚柳bell 嘅例子,呢啲係咪"对连锁超市施加压力", 定係純粹market demand? 係"货架上标注清真特性"就等於"威胁"? 你係超市見到vegan food 同無糖產品有無triggered, 有無覺得好危險生命受到威脅?

所以有獨立思考能力真係好重要
反伊斯蘭反上腦
咁咪唔好黎香港
比你揀,會同一班講香港話受香港教育嘅伊斯蘭徒真香港人相處,定係同一班黃皮膚黑眼睛講中國話日日係到叫"世界是我們的"嘅中國殖民者一齊相處?
唔明
佢唔食野咪得
借勢拉攏佢哋打擊港共啦
上次幫手清潔connect唔記得?
咁你係咪黃皮膚黑眼睛?
太明顯
上次南亞人斬人唔記得?

咁咪唔好返來囉,有人逼佢咩
至少佢哋唔會嫌3嫌4
tui
根本果班巴基躝坦同支那人無分別
無事就返自己鄉下
有事就黎香港
有d撚樣就將呢班垃圾拉埋其他南亞手足黎講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞