伊斯蘭朋友返香港守封齋月俾港共政府玩

420 回覆
518 Like 37 Dislike
第二點,fasting禁食,你自己唔食咪得,關人乜事
我覺得係因為佢而準備咗嗰個食物
佢唔食都要扔 咁就重仆街
對有信仰嘅人黎講真係會好困擾
佢都唔係要求多
反而係要求畀少啲
乜尊重真係咁難咩
the first point to third point is actually a point only - no hala food. the author try to get more attention by adding more religion elements. kind of bad
and more, his wife being stuck in the Philippines have nothing to do with “against religion”. tell us why your wife travels amid this coronavirus crisis?
話撚咗唔畀送
尊重少少,中東人唔等如恐怖分子
上水屠房有專門位置俾清真方式屠宰
你睇返可蘭經咩原因先畀押後啦
同埋最簡單,煮完豬呀盛盛啲廚具,唔可以用嚟煮佢哋啲食物
我想要呢啲
諗起黑警被外國恐怖分子炸成碎片
UST南亞仔 唔係錫克教咩
果班人係殭屍帳號,波台五毛狗

香港政府知奶野派五毛spin到香港人蝦伊斯蘭朋友
ER

其實香港有班死仆街要求肥牛,打邊爐係仆街十倍
唔SURE係香港人定大陸人, 只係知係隔離人士當食自助餐

而要求宗教餐我個人認為合理
其實一撚定係淫賤穴蛾指示
想效法中共迫維吾爾人亂食野來表忠

公務員根本得Q閒攪人,咪又係簽單庫房比
激到班人投訴就攪到自己
因為佢哋唔係坐緊監
冇得返工仲唔係冇貢獻? 你要盲撐南亞人都唔係咁啊
旅遊業佔GDP 4.5%呢點尚且講得通,但好多時旅遊係影響緊零售,酒店。

但係你知唔知中資企業係香港有幾多?
佢哋正正就係你口中既質易
同林太一樣,雙重國籍
人地想去邊度咪邊度,反正得益既都唔係本地人
睇人啦
但呢班人真係自撚私,平時就長駐南亞,香港南亞兩邊走
而家香港全面封關,就趕返香港播毒
仲要求多多,嫌3嫌4
大家睇下呢幾日既確診個案就知啦
呢班人10個有9個都係拎香港身分證但揸外國passport,成世人都唔返香港一次,巴基斯坦爆得勁自己領事又唔救就走返嚟香港播毒。
所以話同香港人講團結真係嘥氣
一到種族同宗教就成唚支那除出曬嚟
呢班垃圾無事個陣就去巴基爛坦
巴基爛坦有事就黎香港都係手足?
Jihad
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞