IT討論區(81) Agent吹水何其多,生番茄0 OT都夠膽死講

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
西價/鳩match/強姦見工/呃CV/大力出奇跡咁壓價
其他唔講,第二間真係亂尻咁嚟
大約係你識java叫你見C#工
你識python叫你見C++工

個agent自己乜柒都唔識望住個JOBSDB個LIST既JD同你講 咁我洗撚你搵
冇high Dip

support 9 6年經驗 而家18k轉工叫25 k過唔過份
過份
各位it9平時假期有咩做
你地係屋企唔會發毛咩
steam是大家的好朋友
追新tech
仲有一間it solutions 係中環
話fg p仔正常係14k
frontend 狗表示當成個 codebase 都係一堆舊 lifecycle、setState 入面用 this.state 嘅時候,係時候追 React 17 了
慣咗wfh都唔係好分得清假期同工作日
每個禮拜做最多20hr嘢, 其餘時間做d以前"正常"唔得閒做嘅嘢, 例如執靚d code, 睇吓書/上網學吓新tech咁
開名啦唔洗對啲閪agent客氣
冇記錯既話果間野正正就係叫it solutions
正如你賣杉都係叫it 唔洗猶豫咁多
講多啲野
同同事9up
Pub住個on9框架先
https://handbro.github.io/toyscript
而家暫時得個parser 我之後會一路加grammar 一路整runtime 同埋compile to x86 同埋加埋x86 emulator入去
記住個project既目的係眾樂樂 所以parser同emulator會call其他人既library
專注係設計language feature同naïve implement language feature
盡可能以易改易玩為重點 有興趣既可以一齊玩
手機好似開唔到聽日搞搞佢 反正我電腦chrome開到

如果想睇下唔call library既手寫parser 可以睇我另一個鞭柴田既repo
呢個project既重點係大家一齊玩既過程 而唔係實用性/創新性
如果大家無咩諗到新language feature 咁replicate住類JavaScript先又何妨 replicate既過程都會有得着
Compiler backend打算由零寫 如果呢part都call埋人地野 就連玩都無野好玩 變做一個左砌右砌project
it部番工到放工都無人出聲
個target就由x86改做llvm assembly啦
做開java打嚟問我見唔見c#,咁我本來覺得問下好正常,咪答佢想focus返喺java,點知唔知係咪佢嗰期搵唔到c#人,就用說教嘅語氣話做programmer應該學下新嘢乜乜柒柒,agent式一輪嘴咁講。我心諗學追tech同轉language根本兩回事嚟,但廢事同佢解釋咁多cut鳩佢算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞