IT討論區(81) Agent吹水何其多,生番茄0 OT都夠膽死講

1001 回覆
8 Like 1 Dislike
IT狗臭寸?
似係膠post派膠wo
覺得係真心
99率先踩左入去
唔會 佢周轉唔好係事實
你想支持蘋果日報 可以用其他方法支持 唔一定要入去做
支持亦都係顧掂自己先支持 唔係鳩做反而搞到自己唔掂要人幫返轉頭
今日好燥,入去踩塲
用.net 舊野 都仲話無伏
你寫開垃圾?
39,果邊條友好似講你
點解IT9要為難IT9
佢真心黎踩呢邊wo
我咁睇
1. 個人感覺條友本身係唔聽人講野既人 之前佢幾個po已經同佢嘈過
2. 個po有啲其他人既point未必好聽但可以參考 例如 工 我不嬲都叫跳 呢個po得programming我都覺得好偏頗
1. agger,佢係鍾意off topic,傾野硬係要自己point of view插落黎,唔理人地到底係咪真係講緊佢提果D野
所以就變左雞同鴨講,都唔知佢講咩
2. 岩岩係果邊提過,得番code 9係因為network果邊真係冇咩野講
其實network可以好多野講 打timestamp L1 muxing 甚至firmware bug我都report左兩次 唔明點解冇野講
定係HK no network
似係HK no network啦
唔覺佢地熟呢D

利申:唔識,同埋見你地之前講compiler我覺得我是0
我本身唔係做network 但我睇D 做開Ops既twitter
每日都幾多野講下 講公海有咩config錯 有咩node down左 有咩大型攻擊,etc
我講幾多先會唔違反NDA
其實唔難的 我遲下放個toy project上黎
打算係可以眾樂樂既程度 唔會令你覺得好驚奇 反而會覺得 下 咁架咋 咁
請問大家有冇聽過comp. recruitment 呢間野? 有冇伏?
聽講佢地有時會試新lang
不過冇咩proj應該係真
啱先睇咗glassdoor
放棄了 已變假膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞