抄襲紐約時報收費嘅蘋果日報就嚟死一人一個一救佢嘅方法

310 回覆
82 Like 157 Dislike
佢而家做嘢嘅人係幾年前請返嚟嗰陣都仲有錢

會唔會係報紙本身低質素請唔到最頂尖嘅人才呢?
,咁姐係市民出錢俾立場整報紙,整完市民再俾錢買...
得啦你鐘意啦
block左我啦
火力全開 - 要求中國賠償香港武漢肺炎損失!
https://lih.kg/1975204
你講到奶共派會幫你?
唉也 我好心痛呀
你唔睇蘋果食蘋果 你咪去食香蕉囉
洗乜叫人同你食香蕉
你話要睇唔同既野 蘋果同大部分奶共都唔一樣架啦 咁都唔岩你心水
你要食香蕉又想食到有蘋果味 我都吹你唔脹
DM認真睇壞腦 求其一份都好過佢
Sorry 巴打 岩岩燥左少少 因為見到太多弱智仔
你應該都係理性討論果批

其實巴打你諗下黃色經濟圈係包d乜野
紙媒都係呢個圈既一部份
搞網購如果你有留意Hktv mall 既 financial statement
前幾年wiki Wong 你蝕到傻 到呢一刻都未為到本
咁你有咩可能叫依家告緊急既蘋果搞多盤生意
點解講嘢可以咁無常識?如果無呢班前線記者報新聞、蒐集資料同報導,啲Youtuber 講閪咩?

無人想知邊度炒車、塞車同工業意外?無人報嘅咁其他人點會知邊度係交通黑點,從而避免下一次意外?塞車可能係因為班狗封路/set road block,唔報你點知班狗點樣部署?

講嘢之前用下個腦啦
巴打算啦 做好自己算啦
一齊加油
無話你 , 我係屌其他濕鳩連登仔淨係識批鬥 , 連食M記都要屌
唔知你有冇做過生意啦
其實唔係話呢刻搞就搞到
好多business model 頭幾年都係蝕錢
等一排自break even
如果你有idea 不彷你搞
人哋只係講事實,同意回覆者,我同佢都因為蝗語無畀錢蘋果日報
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞