[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike

佢用法寶

果陣佢未用架
當然佢都冇show過

果陣睇預告好期待佢用千鳥 點知個打靶仔係屈科學忍具

唔會啦 千鳥冇usb好難用

Boruto 都有眼

母幹

又會得一隻咁過癮

唔似係白眼嚟喎

果陣佢未用架
當然佢都冇show過

果陣睇預告好期待佢用千鳥 點知個打靶仔係屈科學忍具

唔會啦 千鳥冇usb好難用

Boruto 都有眼

母幹

又會得一隻咁過癮

唔似係白眼嚟喎

轉生眼
博人傳好悶
好慢劇情
等睇爛尾
博人傳好悶
好慢劇情

直頭冇劇情啦而家
博人傳好悶
好慢劇情

直頭冇劇情啦而家

好似集集都係睇緊日常咁
劇場版係下忍考試
boruto 動畫先岩岩入學
所以睇畫風差到不行就知博人點勁

由雛田結婚劇場版同博人劇場睇到伏線
[戴定頭盔 ,有錯請指出]
白眼非一般瞳術,大筒木神族都係白眼
而博人就會有六道查克拉(鳴人)同白眼家查克拉(雛田)
咁你就話,咁佢個妹都有啦
咁博人劇場版同漫畫都有講,最後一擊打敗大筒木既係博人
而漫畫就講埋有個大筒木令時間停止同博人傾計
同埋令博人手上多左個咒印
而知道既就得博人同埋開左輪迴眼既佐助
連新5 影都唔知
而大筒木講咩
就係
劇場版係下忍考試

連新5 影都唔知
而大筒木講咩
就係

附圖

劇場版係下忍考試

連新5 影都唔知
而大筒木講咩
就係

附圖

點解佐無同嗚講呢
劇場版係下忍考試
連新5 影都唔知
而大筒木講咩
就係

附圖

點解佐無同嗚講呢

佐助好似只係feel到有啲嘢,
但好似都無睇到嗰個係大筒木
劇場版係下忍考試
連新5 影都唔知
而大筒木講咩
就係

附圖

點解佐無同嗚講呢

佐助係睇到架
關於唔同鳴人講係唔想鳴人過份保護博人
而令博人冇得行博人既路掛
鳩估
劇場版係下忍考試
連新5 影都唔知
而大筒木講咩
就係

附圖

點解佐無同嗚講呢

佐助係睇到架
關於唔同鳴人講係唔想鳴人過份保護博人
而令博人冇得行博人既路掛
鳩估

今集好悶
下集
睇左
悶撚仆直
繼續loop返忍者大戰算

Agree
好撚悶
劇場版係下忍考試

連新5 影都唔知
而大筒木講咩
就係

我覺得日常幾好呀
我覺得日常幾好呀

冇左中二助果種反叛好悶
我覺得日常幾好呀

冇左中二助果種反叛好悶

博人反叛條橋喺劇場版用咗
都幾難睇到佢再叛
正 估唔到見月咁快就出場 應該就快有主線睇
btw而家想比隻勁野boruto做通靈獸?
劇情我覺得無咩問題 輕鬆下

不過點解將蟲佬由型毒變搞笑角
我覺得日常幾好呀

冇左中二助果種反叛好悶

博人反叛條橋喺劇場版用咗
都幾難睇到佢再叛

想睇佢可能因為某d野要離開木葉果種劇情
其實唔好拎呢套同火影比
火影好多重要既元素呢套都冇
你可以睇番當年火影會紅係用左好多心機

鳴人王道性格,有競敵帶住成套野既角色能力成長
為左唔比人腰斬,第一篇已經出再不斬呢個章篇,而家博人冇壓力下只會做ON9野
之後為左擴大世界觀直接出中忍考試,大蛇丸陰謀
再用星矢既過關式打法,去番同競敵最終對決

而家博人,冇王道性格,冇競敵
第一章D鋪排差到賴屎,到左2017年仲係畫條黑色既野上人身,然後鬧一鬧就解番醒
而中忍考試係劇場版已經做左,下忍試考基本術唔會有咩好睇
有個好大問題就係觀眾好多一早已經知道博人做左忍者之後會遇到D咩,已經冇咩好期待

同埋博人傳基本上完全破壞火影世界觀,未考下忍試已經咁撚勁係乜料
之前睇呢個大陸網講得幾好,殘體字自己決定睇唔睇
http://bbs.narutom.com/thread-220229-1-1.html

個人覺得博人傳最多當佢日常咁睇,就算做得好都只會係同人作品
仲要係唔尊重原作既同人作品,你睇漫畫個作者用自己D畫風就知佢又想食人條水又想自己威水
其實唔好拎呢套同火影比
火影好多重要既元素呢套都冇
你可以睇番當年火影會紅係用左好多心機

鳴人王道性格,有競敵帶住成套野既角色能力成長
為左唔比人腰斬,第一篇已經出再不斬呢個章篇,而家博人冇壓力下只會做ON9野
之後為左擴大世界觀直接出中忍考試,大蛇丸陰謀
再用星矢既過關式打法,去番同競敵最終對決

而家博人,冇王道性格,冇競敵
第一章D鋪排差到賴屎,到左2017年仲係畫條黑色既野上人身,然後鬧一鬧就解番醒
而中忍考試係劇場版已經做左,下忍試考基本術唔會有咩好睇
有個好大問題就係觀眾好多一早已經知道博人做左忍者之後會遇到D咩,已經冇咩好期待

同埋博人傳基本上完全破壞火影世界觀,未考下忍試已經咁撚勁係乜料
之前睇呢個大陸網講得幾好,殘體字自己決定睇唔睇
http://bbs.narutom.com/thread-220229-1-1.html

個人覺得博人傳最多當佢日常咁睇,就算做得好都只會係同人作品
仲要係唔尊重原作既同人作品,你睇漫畫個作者用自己D畫風就知佢又想食人條水又想自己威水

大陸網好有問題
1. 螺旋手裡劍唔係螺旋丸咩⋯⋯都可以扔出去啦
2. 一開頭博人個對唔係普通白眼囉,同埋而家咁睇其實有晒鋪排話博人右眼有異樣,上面有個巴打都po左大筒木嘅人係劇場版講話打敗神嘅人注定非普通人然後手就有啲紋係到,咁睇同大陸網講嘅野完全唔同
惟一有啲認同係火影岩個位,其他都係大陸仔9up FF多
巴打你講得好過個大陸仔
個大陸仔一味講啲忍術有咩唔同,關咩事囉大佬,最重要係故事嘅spirit有冇變質嘛

鳴門好睇在於一個自幼失去雙親,因九尾被封印在自己體內而令旁人避之則吉,咁樣命運受到詛咒的人如何透過佢嘅毅力同永不言敗嘅個性以及忍受無數痛苦而一步一步成長,最後成為木葉嘅英雄,眾人認可的火影

而家博人就成個二世祖on9仔咁,自幼養尊處優,不懂民間疾苦,個性完全係on99,完全無左睇鳴門個陣個種goose bumps 嘅感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞