[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike

能幹的姨仔

花火係boruto係幾多歲
佢細雛田幾多?
雛田就變師奶 佢都仲好後生咁

細雛田6年 好似係

花火

26/27歲 關西腔

忍界大戰後十年喎?
嗚門喎係得25歲咩?(所以我一直都計唔掂條數,點生得出博人

係十幾年後
嗚門已經係31歲

新婚之日唔用套,一炮搞掂,生左博人
啱啱先睇咗劇場版
鳴佐打唔贏反而個仔贏咗

格硬拉低鳴佐實力
鳴門都仲有得拗,佢成日要處理公務,自然戰鬥嘅觸感會降低
但佐助 成日出去打滾,唔覺得佢會有實力變差情況出現,況且應該係愈去到中年係愈實力嘅全盛時期,參考翻斑佢地
啱啱先睇咗劇場版
鳴佐打唔贏反而個仔贏咗

格硬拉低鳴佐實力
但佐助 成日出去打滾,唔覺得佢會有實力變差情況出現,況且應該係愈去到中年係愈實力嘅全盛時期,參考翻斑佢地

講到明博人傳梗係要比個尾彩佢
真心套野幾好睇有啲位幾感動睇到少少眼濕
不過動畫應該有排先到劇場版個位

Agger
淨係體術都夠打啦已經
https://kknews.cc/comic/ma2n8a6.html
照咁睇博人對眼真係同舍人有關嘅轉生眼
但樓上講得啱,博人啲中二病好煩膠,開始睇到厭同煩

點樣煩膠法?

BTW, 又係呢D 偷文的網

啱啱好12歲 中二病發作

唔會丫,我覺得個格比鳴佐尤其佐助仲討好。
其實日向族 奈良族嗰啲之前係咪全部近親繁殖
啱啱先睇咗劇場版
鳴佐打唔贏反而個仔贏咗

格硬拉低鳴佐實力

講到明博人傳梗係要比個尾彩佢
真心套野幾好睇有啲位幾感動睇到少少眼濕
不過動畫應該有排先到劇場版個位

Agger
淨係體術都夠打啦已經

仲記得以前小學開始追第一話動畫
話咁快自己都讀大學
嗚門個仔都有自己動畫了

我都好想花火餵我食野
想同花光啪啪啪
始終練成回天
想同花光啪啪啪

用柔拳啪你就有份
可能出太多 真係唔咁鍾意睇BORUTO 條線

對佐助個女有女感好多

以前睇嗚人都唔會因為佢係主角/主角光環唔鍾意佢

但BORUTO真係太「主角」搞到唔係咁想睇
睇緊
入多D正題會好D 成日都係有條路人暴走

睇得多都有D悶

睇得多都有D悶

以為自己睇緊唱K 小魚仙

睇得多都有D悶

以為自己睇緊唱K 小魚仙

同意
大蛇丸個仔嚟咗 博人就唔侵佐井個仔玩了
花火BB
花火BB

屌把聲咁撚姣,分明想搞野。

遲下有女女仲飛走埋鹿代

遲下有女女仲飛走埋鹿代

中段廿幾集打完桃式未又係變番日常番

博人淪落到要做火之國王子的私人保鏢

有個咁既姨仔重唔去日日練白眼

有個咁既姨仔重唔去日日練白眼

能幹的姨仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞