[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
我到底睇左d咩野...3,4集入面都無一集係有劇情.
佐助做左下忍都係同再不斬打先識爬樹
不過而家啲𡃁仔幼稚園都識啲廿個字母既字啦

鳴仔夠去到中忍考試先學水上行啦
仲好記得個時卡卡西偏心 剩係教佐助千鳥
不過如果唔係咁 都識唔到自來也

嗚仔同港女冇人教唔識唔出奇
佐助屋企都叫驗名門但都冇人教呢d基本功

個陣係港女學得最順
mk佐同嗚仔一個太細力上唔到一個太大力整爛樹
原創係咁上下,通常唔跟漫畫/漫畫本身無嘅內容都係tv製作組嘅原創內容⋯火影果時一直已經係咁,但依家好似又上返軌道,希望跟到岸本條主線,一直正正常常咁講到去劇場版果到就好了 等左咁耐終於講到宇智波一家三口

但係 ,而依家班豆釘忍者學校都先至剛剛開始讀,咁快就十八般武藝,個個唔洗讀都得啦 真係唔科學⋯ 連結印都唔洗,果然時代變了
原創係咁上下,通常唔跟漫畫/漫畫本身無嘅內容都係tv製作組嘅原創內容⋯火影果時一直已經係咁,但依家好似又上返軌道,希望跟到岸本條主線,一直正正常常咁講到去劇場版果到就好了 等左咁耐終於講到宇智波一家三口

但係 ,而依家班豆釘忍者學校都先至剛剛開始讀,咁快就十八般武藝,個個唔洗讀都得啦 真係唔科學⋯ 連結印都唔洗,果然時代變了

劇場版內容應該都會改同加野。

因為佐助有寫輪眼先教佢千鳥姐
困嗚門冇好難學 學左都難用

卡卡西有教鳴人開千人外掛自動練功

用千人外掛幾日就練識查拉克屬性加落螺旋丸

相反佐助用成個月先學到招失敗品千鳥

班長當初吹到成個雛田咁 乜柒都唔識 後尾點知原來連水遁都識

唉真係好撚悶

唉真係好撚悶

留級危機跳撚住黎睇

唉真係好撚悶

留級危機跳撚住黎睇

2個蛋散 wfc

唉真係好撚悶

留級危機跳撚住黎睇

2個蛋散 wfc

好gay

唉真係好撚悶

留級危機跳撚住黎睇

2個蛋散 wfc

好gay

博人講天資真係贏鳴仔九條街 但講恆心
屌你老母
我究竟睇咗啲咩呀
冇內容嘅?
下一集都仲係日常嘢
以為畀港女幾句對白就滿足到觀眾?
想點撚樣呀
日常都預左 原創冇野睇都預左 但係點解會講呢兩件粉皮
屌你老母
我究竟睇咗啲咩呀
冇內容嘅?
下一集都仲係日常嘢
想點撚樣呀

對死忠嚟講,已經滿足
今集個兩條友完全無興趣睇
屌你老母
我究竟睇咗啲咩呀
冇內容嘅?
下一集都仲係日常嘢
想點撚樣呀

對死忠嚟講,已經滿足
今集個兩條友完全無興趣睇

咪就係死忠先會一路屌一路睇
唔係死忠?棄撚咗十世啦
漫畫係咪畫到打完嗰兩個夜煇一族就無畫

大部分網都係去到第14話就無

大部分網都係去到第14話就無

好似係雙週定月刊黎
下一集返返去之前個個特別篇?

係咪即係重播

係咪即係重播

唔可以話完全係重播既 畢業漫畫都加左少少野 同埋隻BOSS唔同左樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞