[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
屌 點解紅豆變咗大肥婆
明明中忍試個陣好撚正

係囉
佢真係妹正
屌 點解紅豆變咗大肥婆
明明中忍試個陣好撚正

係囉
佢真係好正
舊登綠葉真係好好笑
舊登綠葉真係好好笑

繼續單機緊
舊登綠葉真係好好笑

繼續單機緊

有親火影post就洗版
討論?不了
舊登綠葉真係好好笑

繼續單機緊

有親火影post就洗版
討論?不了

佢好似俾人撚緊
博人應該唔會行火影條路
我覺得作者會如果寫佢做叛忍
再行佐助條路,一定好睇過行佢老豆條路

佢都講到明係行佐助條路,唔做火影。
但唔認為佢會做叛忍。

唔出奇
佢大個之後頭帶有一橫,做左叛忍都唔出奇
反正留係村都係做日常,出去見識下唔係壞事

其實應該係佐助個護額黎

9估佢右眼有條疤應該換左啊妹對眼

動畫第一集就已經開咗眼LA,仲洗換?
同埋唔似係白眼。

條疤連住個護額架

博人隻右眼個顏色似轉生眼多D

佢都講到明係行佐助條路,唔做火影。
但唔認為佢會做叛忍。

唔出奇

其實應該係佐助個護額黎

同埋唔似係白眼。

條疤連住個護額架

好似有講過唔係轉生眼
可能我記錯啦

唔出奇

其實應該係佐助個護額黎

同埋唔似係白眼。

條疤連住個護額架

好似有講過唔係轉生眼
可能我記錯啦

輪回寫輪白眼轉生都唔係 咁係咩

唔出奇

其實應該係佐助個護額黎

同埋唔似係白眼。

條疤連住個護額架

好似有講過唔係轉生眼
可能我記錯啦

輪回寫輪白眼轉生都唔係 咁係咩

等作者解話
其實個設定好on9,所有人同一時間生仔d仔女全部同一時間入忍術學校

可能一齊屌閪呢

其實個設定好on9,所有人同一時間生仔d仔女全部同一時間入忍術學校

可能一齊屌閪呢

無宇智波無中二,劇情好難頂

如果唔係睇開火影邊個會想睇日常
以前頭10集已經入到戲肉準備打再不斬

劇場版開頭有講佢識風遁,雷遁?
記錯既話自膠

佢用法寶

果陣佢未用架
當然佢都冇show過

果陣睇預告好期待佢用千鳥 點知個打靶仔係屈科學忍具

點知都係玩螺旋丸玩一世
重以為佐助真係教佢用千鳥屌打老豆

可能一齊屌閪呢

志乃好似單身?
好明顯想開新系統啦,如果唔係點將上代人淘汰?

記錯既話自膠

佢用法寶

果陣佢未用架
當然佢都冇show過

點知都係玩螺旋丸玩一世

可能遲吓真係會教埋,等佢出千鳥螺旋丸

記錯既話自膠

佢用法寶

果陣佢未用架
當然佢都冇show過

點知都係玩螺旋丸玩一世

可能遲吓真係會教埋,等佢出千鳥螺旋丸

無宇智波無中二,劇情好難頂

記錯既話自膠

佢用法寶

果陣佢未用架
當然佢都冇show過

點知都係玩螺旋丸玩一世

係,果陣睇BORUTO預告仲以為佢會學千鳥,又吹到佢係神童又盛。
點知套野出到來作弊。失望。

好想佢學千鳥。
鳴門:努力既吊車尾
佐助:努力既常人
李:名為努力既天才
水門&鼬etc:努力既天才
寧次:而加諗返唔識係定義佢

博人:唔撚努力既天才

無撚有錯
班長又真係幾正

記錯既話自膠

佢用法寶

果陣佢未用架
當然佢都冇show過

點知都係玩螺旋丸玩一世

係,果陣睇BORUTO預告仲以為佢會學千鳥,又吹到佢係神童又盛。
點知套野出到來作弊。失望。

好想佢學千鳥。

仲記得岩岩出見到神童同識出千鳥 真係好扯
下集好似終於會講博人隻眼。
下集好似終於會講博人隻眼。

May 24, 2017
Boruto: Naruto Next Generations Episode 8 – Message of the Dream
One night, Boruto dreams of a mysterious person giving him a stranger eye power. Boruto thinks it is the kekkei genkai (bloodline limit) inherited from his mother Hinata Hyuga – the Byakugan, but…
May 31, 2017
Boruto: Naruto Next Generations Episode 9 – My Own Test
While being closely observed by his father and grandfather, Boruto battles with his aunt, Hanabi. Boruto fights with a purpose – to have his father recognize him! However, no matter how hard he tries, he can’t activate the Byakugan, leading his family to believe he does not have the eyes.

無撚有錯

一出場已經內置影分身術

已經係bug啦

影分身最厲害之處係加快學習速度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞