[火影忍者動畫] BORUTO 集中討論

1001 回覆
21 Like 19 Dislike
究竟招紫電係乜嚟,點解唔用返雷切

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

外傳有講 用唔到雷切開發出黎既新招
無左usb眼係真傳被形容到垃圾咁

歷代最廢火影

課金買返隻眼返嚟啦

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

歷代最廢火影

課金買返隻眼返嚟啦

同大蛇丸買

老老實實

鳴人係唔係隻眼開隻眼閉 任由大蛇丸玩人體研究

已月好明顯係拿佐慕留人啲DNA玩

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

歷代最廢火影

課金買返隻眼返嚟啦

同大蛇丸買

老老實實

大蛇丸都變左on9啦
搞唔到啲咩出黎

個個都笑卡卡西

歷代最廢火影

課金買返隻眼返嚟啦

同大蛇丸買

老老實實

大蛇丸都變左on9啦
搞唔到啲咩出黎

嗚仔結婚個陣大蛇丸己經痴鳩左線

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

戰鬥力已柒 但應該係歷代最食腦火影
特別係個社會打完仗經過十幾年已經發達左咁多都似係佢既功勞多過鳴人

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

特別係個社會打完仗經過十幾年已經發達左咁多都似係佢既功勞多過鳴人

初代/3代=大愛撚
2代=野心家
6代=食腦 (估計)
5代/7代=靠身邊人
柒西真係廢

卓羅量叫大左架喇,比著以前又邊可以起到咁多又大既土「流」壁吖

土流壁土遁之首 因為都有其他

都幾十歲人好心放過佢啦 出場個下紫電都幾型呀

但三忍呢個年紀都仲係全盛時期

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

初代/3代=大愛撚
2代=野心家
6代=食腦 (估計)
5代/7代=靠身邊人

卡卡西戰力已柒,但從政同外交唔差,
執返大戰手尾,同其他國打好關係,打好根基先俾鳴人接手
鳴人都係前人種樹,後人享果

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

初代/3代=大愛撚
2代=野心家
6代=食腦 (估計)
5代/7代=靠身邊人

其實睇佢事事上身嘅作風唔似係享果喎

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

初代/3代=大愛撚
2代=野心家
6代=食腦 (估計)
5代/7代=靠身邊人

佢都有份種樹啦
唔係佢咁落力邊打得羸第四次忍界大戰
留名睇下集盡得老豆真傳既SSSSSS級忍術-嘴遁
留名睇下集盡得老豆真傳既SSSSSS級忍術-嘴遁

一定啦

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

連佐井都笑鳩佢

你唔係退佐休係溫泉架咩XD

個個都笑卡卡西

歷代最廢火影

課金買返隻眼返嚟啦

同大蛇丸買

老老實實

大蛇丸都變左on9啦
搞唔到啲咩出黎

嗚仔結婚個陣大蛇丸己經痴鳩左線

屌 係動畫組自己玩鳩大蛇丸姐
去到博人傳咪又正常番
紫電睇落冇雷切咁勁
紫電睇落冇雷切咁勁

睇落係一樣
道理上廢d
其實嗚門日日唔反屋企食飯係唔係有外遇

同自己影分身玩

有大波田都仲要搞外遇

有大波田都仲要搞外遇

之前幾代火影都唔會咁忙

有大波田都仲要搞外遇

之前幾代火影都唔會咁忙

社會發達,日日去剪綵

有大波田都仲要搞外遇

之前幾代火影都唔會咁忙

之前d火影唔洗點顧自己家庭,可以全職做火影

有大波田都仲要搞外遇

之前幾代火影都唔會咁忙

之前d火影唔洗點顧自己家庭,可以全職做火影

佢幾廿個分身去唔同地方叫雞 #hoho
影分身之術玩百人斬
屌到大波田腳震反「白眼」

冇USB眼用鬼到雷切咩

個個都笑卡卡西

初代/3代=大愛撚
2代=野心家
6代=食腦 (估計)
5代/7代=靠身邊人

佢都有份種樹啦
唔係佢咁落力邊打得羸第四次忍界大戰

而家討論緊非武力issue
講武力input一定係初代7代架啦邊駛討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞